Saban sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Buzdolabı Şikayet

Bosch Marka Buzdolabı Şikayet
Saban
31 Temmuz 2024 10:37

Yaklaşık 1 yıl önce Bosch marka buzdolabı satın aldık. Ancak buzdolabına yerleştirdiğimiz ürünlerin buz tutma problemi ile karşılaştık. Buzdolabındaki hemen her ürün bu sebeple kullanılamaz hale geldi. Yetkili servisi bilgilendirdik. İncelemeler neticesinde elektronik kart hatası nedeniyle değişiklik yapacaklarını ifade ettiler. Yeni aldığımız bir üründe garanti süresi devam ederken bizden kaynaklı olmayan bu tarz bir değişiklik olmasını kabul etmeyeceğimi ve ürünün değiştirilmesi konusunda destek olunmasını beklediğimizi ilettik ancak Bosch firması bunu uygun bulmamış. Açıkçası güven duyup kullanmayı tercih ettiğim bir markanın ürününde satış sonrası yaşadığım bu sorunu gördüğüm için çok üzüldüm. Bir daha bu güven duygusuyla hareket edip Bosch marka ürün alır mıyım bilmem ancak marka değerinin satış öncesi ve sonrasıyla var olduğuna inanıyorum. Umarım bu haklı isyanımız karşılığını bulur ve güvenimiz daha fazla zedelenmemiş olur. Memnuniyet nasıl ki bir markayı büyütüyor ve değer katıyorsa, küçük görülen ancak çözüme kavuşturulmayan problemlerde markanın kaybolmasına neden olur. Bunu da tüketici olarak ifade etmiş olayım.

31 Temmuz 2024 11:01 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Aylin
08 Mart 2024 20:30