Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kurutma Makinesi Garantisi Dolmadan Kartı Yandı Servis Çok Yavaş

17 Ağustos 2023 19:48

Eylül 2022'de wtw85420tr model Bosch markalı kurutma makinesinin 5 Ağustos'ta 1 yılı dolmadan kartının yandığı söylendi. Düzce'de sadece çarşamba ve cumartesileri hizmet verildiği söylenerek o tarihten sonra sırasıyla 9, 12 ve 16'sına tarih sürekli güncellendi ve gelmeyecekleri bilgisini bana iletmedikleri için her seferinde tüm gün servis bekledim. Tarihin ertelendiği bilgisini de ben aradığımda öğrenebildim.

En son, parçanın ne zaman geleceğini bilmediklerini söyleyerek belirsiz bir tarih için beklememi söylediler. Bosch'un sitesinden aldığım bu ürüne sayfada yaşadığım servis sorununu anlatmak istediğim bir yorum yapmak istediğimde ürünü aldığım tarihte (eylül 2022) sitenin yorumlara kapalı olduğu ve bu yüzden yorum yapamayacağım söylendi.

Açıkçası defalarca şikayet oluşturduğum için ve olumsuz bir yorum yapacağımdan dolayı böylesine saçma bir nedenle yorum yapmamın engellendiğini düşünüyorum. Bosch gibi bir marka yurt dışından gelecek bile olsa böylesine kolay bozulabilir ve gerekli bir parçanın ellerine ne zaman ulaşacağını nasıl bilemez? Daha kaç çarşamba ve cumartesi servisin gelmesini beklemeliyim?

18 Ağustos 2023 11:03 (Şikayetten 15 saat sonra)

20 Ağustos 2023 19:16

19 ağustosta kart değişimi gerçekleştirdi fakat servis gittikten sonra makineyi kullanmak istediğimde çalışmadı. Kart değişimi olmadan önce en azından ekran görüntüsü olan ve E90 hatası veren makineye elektrik de gelmez oldu. Servis tekrar yönlendirildi ve elektrik aksamında ya da takılan kartla ilgili bir sorun olabileceği söylenerek makineyi incelemek üzere servise götürdüler. Bu iki sorunun farklı olduğunu düşünüyorum. Daha 1 senesi bile dolmadan peşi sıra bu kadar çok sorun yaratmasından dolayı ürünün hatalı olduğu ve yenisinin verilmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum. Açıkçası Bosch'un izleyeceği süreci merakla beklemekteyim.

Bosch Kategorileri