Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch 6 Serisi Dikey Süpürge Çöp Dökme Sorunu

Şahin
16 Nisan 2024 12:59

İyi günler. Bosch 6 Serisi Dikey Süpürge Nisan 2021 tarihinde aldım. Aldığım günden beri çektiği çöplerin bir kısmını motoru kapattıktan sonra yere geri döküyor. Filtre ve başlıklarını kendi imkanlarımla değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor. İnternette araştırma yaptığımda 6 serisi ana başlığın kronik sıkıntılı olduğu, 8 serisi ana başlığı ile değiştirildiğinde sorunun çözüldüğünü gördüm. Şikayetvar ihbarlarında Bosch markası ücretsiz değişim yaptığı görülüyor. Aynı durum için Bosch servise 16.04.2024 tarihinde başvuru yaptım, teknisyen beni aradı 475 servis ücreti ayrıca parça ücreti istedi. Bir seferde problemi direk çözün ve müşteri odaklı olun. Evimde tüm beyaz eşya ve küçük aletler Bosch marka. Her şeyi sizden alıyoruz ama ürünlerde kronik sıkıntı olunca değişime yanaşmıyorsunuz. Lütfen sorunumu çözün.

16 Nisan 2024 13:06 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Onur sonuçtan çok memnun

Onur
08 Ocak 2025 00:45
"Şikayet vara yazdıktan sonra Bosch genel merkezi hemen aksiyon alarak Hale hanım benimle iletişime geçti. Servis yönlendirdi. Gelen Servisteki arkadaşlar ürünün garantisi olmadığını dile getirdiler 2 yıl 6 ay olmuştu. Parça siparişi vermedim ürün fiyatı yüksek geldi. Genel merkezden tekrar arandım Hale hanım çok kibar ve başarılı bir müşteri temsilcisi durumu açıkladı ücretsiz gönderemeyeceklerini ancak indirim yapabileceklerini söylediler. İndirimli bir şekilde servisteki arkadaş Adem Bey ürünü evime kadar getirdi. İlgileri için Adem Beye ve Hale hanıma teşekkürler. Önemli olan burada ilgilenip yardımcı olmaları Bosch bu açıdan tercih edilebilecek bir marka."
Bosch Dikey Süpürge Başlık Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

08 Temmuz 2024 18:51
Busra sonuçtan memnun

Busra
25 Aralık 2023 16:03
"Kırılan parçanın değişimini ücretsiz bir şekilde gerçekleştirdiler. Teşekkür ederim."

Bosch Kategorileri