Bosch Ek. Uzatma Hortumu İçin 450 TL İstedi

Bosch Ek. Uzatma Hortumu İçin 450 TL İstedi
Muhammet
29 Kasım 2023 22:53

Merhaba, Bosch bayisinden bulaşık makinesi aldım ve eve getirildi. Temiz su hortumunu kontrol ettiğimde musluğa kadar uzanmayacağını anladım ve kurulum ekibi gelmeden nalburdan 3 metrelik bir temiz su hortumu satın aldım. Kurulum ekibi geldiğinde, musluğa yetişmediğini gördüler ve bende 3 metrelik hortumu aldığımı, bunu kullanabileceğimizi söyledim. Ancak arkadaş, aldığım hortumun makineyle uyumlu olmadığını ve mevcut hortuma ekleme yapmaları gerektiğini belirtti. Bu işlemin ücretli olduğunu ve 450 TL maliyeti olduğunu söylediler. Daha önceki Bosch marka makinemde de benzer bir durumla karşılaşmış ve musluğu yakına getirmek için tesisatçı çağırmıştım. Ben her makine aldığımda neden tesisatçı çağırmak ya da ek ücret ödeyerek servisin verdiği hortumu kullanmak zorunda kalayım? Sonuçta, kendim 100 TL'ye hortum satın almıştım. Bosch, müşterilerinizi mağdur etmeyi bırakın. Böyle bir markadan bu tür uygulamaları kabul etmiyorum. Müşteri hizmetlerini arayarak ekleme işlemini ücretsiz ya da indirimli bir şekilde yapmalarını talep ettim, ancak bu talebim kabul edilmedi. Şikayet kaydı oluşturdum, sonucun ne olacağını göreceğim. Bundan sonra tercih edeceğim marka Siemens olacak ve çevremdekilere de Bosch markasını önermeyeceğim. Yaşadığım bu olumsuz deneyimi herkese anlatacağım.

30 Kasım 2023 11:01 (Şikayetten 12 saat sonra)

Şengül
08 Nisan 2024 15:29

Damla
12 Ağustos 2023 20:54
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
06 Haziran 2023 17:14
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
09 Mayıs 2024 21:23