30 Ağustos 2024 15:282.489

Bosch marka seri 6 süpürge çift bataryalı makinem var başlık kısmının oynama noktası kırıldı ve gördüğüm kadarıyla bir çok kisi bu sorunu yaşıyor. Yılların Bosch markasi kullanıcısıyım bütün elektronik eşyalarım Bosch ilk defa böyle bir markanın bu kadar kısa sürede cihazının kırılması beni çok uzdu. Müşteri hizmetlerini de aradığımda yardımcı olmadılar. Çeşmedeki bir bayiden almıştım ve çeşmedeki servise sorduğumuzda kullanıcı hatası deyip 3000 bin tl ücret istediler. Bosch markasının bu kadar kısa sürede kırılmasına şaşkınım yardımlarınızı bekler gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Eminim ki seçimimin yanlış olmadığını bir kez daha bana göstereceksiniz. Teşekkürler

8 Eylül 2024 21:09

Bosch Serie 6 süpürgemin başlık kısmı iç kısımdan kırıldı. Cihazın para ile satın alınması yönünde müşteri temsilcisi ile görüşüldü. Servisle görüşüldü 3000 TL ücret istendi Eksper gelsin ve baksın; kullanıcı hatası değil, ürün hatasıdır. Lütfen bir başlık vermek zor değil. Bu sayfada bile yüzlerce aynı şikayet var demek ki üretim hatası kullanıcı hatası değil. Bu kadar mağdur durumda bırakılmaz ki

30 Ağustos 2024 18:36 (Şikayetten 3 saat sonra)

Mehtap
2 Eylül 2024 16:20
Eki aç

Evet arandım fakat herhangi bir çözüm bulunmadı daha servis aranıp geri döneceklerdi halen bir ses bir çözüm yok

5 Mart 2025 22:091.111

"İlgili arkadaşım yaklaşımı ve ürün ile ilgili tedarikten dolayı teşekkür ediyorum."

1 Mayıs 2025 12:201.238

Bosch marka dikey süpürgemin başlığı kırıldı böyle kaliteli bir markada böyle bir başlık olmamalıydı. Bunun için servis ...

Bosch Dikey Süpürge Başlığı Kırıldı, Yüksek Servis Ücreti Talebi

Bosch Süpürge Seri6 Başlık Kırıldı...

29 Ağustos 2024 21:322.774

Bosch marka 6 serisi şarjlı süpürgemizin başlığı kırıldı. Daha garantisi var. Bosch ile iletişime geçtim, yeni başlık sa...

Bosch Süpürge Seri6 Başlık Kırıldı...
1 Yorum

Berat
Bosch Aqua 7 Başlık Sorunu

Bosch Aqua 7Başlık Sorunu

Ceyda
Bosch Dikey Süpürge Çalışmıyor!

Bosch DikeySüpürge Çalışmıyor!

Yüsra