Ersin sonuçtan çok memnun

Bosch Süpürge Başlığı Kırıldı, Yüksek Yedek Parça Ücreti

Bosch Süpürge Başlığı Kırıldı, Yüksek Yedek Parça Ücreti
27 Kasım 2024 15:52
Ersin'in Teşekkür Mesajı
“İlgi, alaka ve hızlı çözüm için teşekkürler. Elektronikte her zaman ilk tercih Bosch!”

Bosch unlimited seri 6 dikey süpürgemin başlığı süpürme esnasında kırıldı. Yetkili servise götürdüğümde garantisi devam eden (yaklaşık 15 gün daha var ) ürünün başlık tamirinin olmadığı yedek parça alınması gerektiğini söylendi. Fiyat olarak 2100 TL söylediler. 2 yıl önce 3500 TL'ye almış olduğum süpürgenin sadece başlığına bu abartılı ücreti ödeyemem makine çalışıyor fakat başlık olmadığı için şu anda işimi görmüyor. Beyaz eşyada her daim ilk tercihim olan Bosch tarafından hayal kırıklığına uğradım. Umarım mağduriyetim giderilir.

27 Kasım 2024 15:55 (Şikayetten 2 dakika sonra)

28 Kasım 2024 16:02

Büyük firma böyle olunuyor işte ürününün arkasındalar. Şikayeti oluşturduktan yarım saat sonra aradılar bilgileri aldılar akabinde 24 saat içinde yeni parçayı kapıya kadar getirdiler. İlgi alaka için teşekkürler. Elektronik eşyada her zaman ilk tercihim yapmaya devam.

28 Kasım 2024 16:04

Enver
Enver

Ücret ödedinizmi

Ersin

Hayır herhangi bir ücret talep etmediler. Garantiniz bittiyse sizden isterler mi bilmiyorum

Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Rukiye
23 Eylül 2024 16:02
Süleyman sonuçtan çok memnun

Süleyman
14 Mart 2025 00:48
"Geçtiğimiz günlerde müşteri temsilcisi arayıp sürecin devam ettiği bilgisini verdi. Ve bugün tekrardan arayıp başlığın değişeceğini belirttiler. Süreçten oldukça memnun kaldım. Emeği geçenlere teşekkürlerimi iletiyorum."
Bosch Kategorileri