Sait sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Arızası

07 Aralık 2023 18:45

Yaklaşık 10 gün önce Bosch marka bir çamaşır makinesi satın aldım. Kurulum yapıldıktan sonra makineyi çalıştırdığımda, son 2 dakika kala sıkma aşamasına geldiğinde tık tık tık şeklinde bir ses gelmeye başladı. Kazanın açıkça saca vurduğu belli oluyordu. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdim ve servis yönlendirildi. Servis geldiğinde kapağı açıp, sadece yağ sürüp gitti. Ancak aynı sesler devam etti. Tekrar iletişime geçtim ve sürekli olarak servis yollamalarına rağmen bir çözüm üretilmedi. Değişim talebinde bulundum, fakat her iki günde bir servis yollamak dışında bir ilerleme kaydedilmedi. Video kaydı istenince bu kaydı da yolladım ama yine aynı şekilde sadece servis yönlendirildi. Servis yollamakla sorun çözülmüyor ve ilgilenen kimse yok. Eğer Arçelik ya da başka bir marka olsaydı, bu durum böyle olmazdı ve diğer servisler anında müdahale ederlerdi. Artık Bosch marka beyaz eşyayı kullanmayı düşünmüyorum ve kimseye tavsiye etmeyeceğim. Çözüm bulunamadığı için Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER ile iletişime geçeceğim.

profile profile
07 Aralık 2023 19:01 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Yorumlar (8)

Yüksel

Servis fişlerini ve faturanızı alın CİMER falan beklemeyin işi uzatma yasal süreleri 21 günmüş 21 gün sonunda para iadesi dahil hakem heyetinden talep edebilirsiniz... Avukata bile gerek yok sizde sadece evraklar yeterli

Yüksel

Sait Bey ben daha neler öğrendim bununla daha sonra ilgileneceğim. Aynı kontör gibi belli bir kullanım süresi ve adedi belirleniyormuş siz bizler tüm halkımız bu adedi doldurunca ürünler bozuluyormuş. Eskiden çalışırdı arıza yaparsa bozulurdu şimdi süreye ya da kullanım adedine endex li çalışıyormuş . Böyle süre belirlenecekse emperyalist firmalar değil bizim bakanlıklarımız bizi de koruyarak belirlesin... Düşünsenize 10 yıl ya da belli bir zamanda her şey aynı anda bozulacak... Hak mı bu adaletmi

Sait

Benimki kurulumdan hemen sonra oluştu aynı gün isk yıkamada zaman geçmemiş yanı üzerinden

Yüksel

Pazartesi için gün verdiler bekliyorum o gün için. Sözlerini tutmazlarsa avukatla çözeceğiz... İki ay içinde avukatla bir yıl içinde hakem heyetiyle konu ilgileniyor. Hakem Heyeti'ne gidin belediyelerde oluyor, yanınıza fatura ve servis fişlerini alın, servis fiş vermediyse bunu da belirtin. Hakem Heyeti bir bilir kişi tayin ediyor iş çözülüyor haklı iseniz ki haklıyız

Sait

CİMER'e yazdım oradan da bir şey çıkmazsa Hakem Heyeti'ne yazarım şu an fabrika da cevap bekliyoruz dediler en son Hakem Heyeti kessin çözer bizi uğraştırıyorlar sadece ama kessin çözümü olacak yanlarına bırakmam ben

Yüksel

Sait bey süper sesiz makineleri inşaat şantiyesi gibi ses yapıyor... Dahası 10 kilo kapasiteli diye algı yapıyorlar oysa programın sadece pamuklu programı 10 kilo geri kalanı ya 2,5 kilo ya da 4 kilo kapasiteli... Avukat ile çözülür gibi görünüyor vaziyetiniz. Robert Bosch felsefesinden çok uzak bir firma var artık karşımızda. Herkesle paylaşmak ve yeni mağduriyetleri önlemek gibi bir hizmetimiz olsun insanlarımıza.

Yüksel

Bizimkide aynı 20 gün evvel aldık. Süper sesiz denilen makineye bakın 8 seri Alman malı. Tam bir boş

Sait

Çözüm bula bildinizmi acaba beni hala oyalıyorlar

Okan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunları Çözülmüyor!

Okan
07 Ocak 20:52