Recep sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabımda Çatlak Sorunu!

Bosch Buzdolabımda Çatlak Sorunu!
21 Aralık 2024 20:56

Yıllardır Bosch marka buzdolabı kullanıyorum daha önce iç gövde çatlamasından kaynaklı 1 defa buzdolabım değişti sonra değişen dolabın da tekrar çatlamasından dolayı ücret iadesi talep ettim Buzdolabımın ücreti fatura tutarındaki ücret tarafıma iade edildi.
Bunca sıkıntı yaşamama rağmen Bosch markasının müşteri memnuniyetine vermiş olduğu önemi görünce tekrar gidip Bosch buzdolabı aldım sıkıntı yaşamamak için garantisini 4 yıl daha uzattım. Lakin şu an garantisi bitti ve yine İç gövdede büyük bir çatlak oluştu müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim garanti bittiği için ücretli işlem yapılır dendi. Ben de buzdolabında arızanın olmadığı çalıştığını gelen servisin tekrar değişim işlemleri için bakıp fotoğraflayıp gideceğini yardımcı olmaması durumunda sıkıntı yaşayacağımı bildirdim. Daha önce benim gibi sıkıntı yaşayan müşterilerin şikayetlerini okudum. Garantisi biten ve iç gövdede çatlak oluşan buzdolabının yarı ücreti ile değişimi yapıldığını öğrendim. Mağdur olmamam için buzdolabımın yarı ücreti ile değişim yapılmasını talep etmekteyim

24 Aralık 2024 10:23 (Şikayetten 2 gün sonra)

25 Aralık 2024 12:55

Buzdolabımın 2 kere gövdesinde çatlak oluşmasına rağmen Bosch markasının ürününün arkasında olmasından kaynaklı tekrar gidip aynı marka buzdolabı aldım ama sanırım artık eskisi gibi müşteri memnuniyeti üzerinde hassas değiller dolabın kendi kendine çatlaması normal miş o zaman herkes aldığı dolabın 3 yıl garanti bitmesinden sonra dolabının çatlamasına hazırlıklı olsun bana yardımcı olunmadığı takdirde artık Bosch markasını evime sokmayacağım

Bilal
27 Ağustos 2023 14:51
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
09 Temmuz 2024 12:52

Cevdet
21 Kasım 2024 12:55

Hakan
09 Kasım 2023 22:15
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Süredir Beklediğimiz Bosch Buzdolabı Mağduriyeti

Osman