Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 00:54

23 Mar Sal 2021, 23:36 tarihinde Bosch KDN55NWF0N a+ 485 litre No Frost Buzdolabı satın aldım, buzdolabının ana bölümü termostat arızasından dolayı buzlanma yaptı. Bütün yiyeceklerimiz çöpe gitti.

Aynı arızayı 3. Kere verdiğinden dolayı buzdolabının yenilenmesini talep ettim. Uzun uğraşlar sonucunda buzdolabını değiştirdiler, yeni getirdikleri aynı marka model buzdolabı da 3. Kere aynı arızayı verdi, her seferinde termostat arızası olduğunu söylediler. Termostatı değiştirdiler, yeni gelen buzdolabı 5 Aralık 2024 Perşembe günü tekrar aynı arızayı verdi fakat bu sefer ana bölüm buzlanması dahil nofrost bölümü de buzlanma yaptı. 7 Aralık 2024 Cumartesi günü servis geldi, ellerinde parça olmadığını Salı günü öğlenden sonra parçaları getirip, buzdolabını tamir edeceklerini söylediler.

Bugün 4446333 numaralı telefondan arayan arkadaş parçanın temin edilemediğini Salı değil 20 iş günü içerisinde geleceklerini söylediler. Servis başka şey söylüyor, müşteri hizmetleri başka şey söylüyor. Bosch KDN55NWF0N buzdolabının ayıplı ürün olduğunu, aynı arızayı 7. Kere verdiğinden dolayı buzdolabının başka buzdolabı ile değiştirilmesi gerektiğini söyledim, fakat kesinlikle ürünü değiştiremeyeceklerini söylediler.

Biraz araştırma yaptıktan sonra buzdolabının arkasındaki sac parçanın 7mm değil de 9mm fabrika üretiminde hatalı takıldığı sonucuna ulaştım. Kendilerine ayıplı hatalı üretim olduğunu söylediğimde konuyla ilgili cevap vermeyip, ürünü değiştiremeyeceklerini sadece tamir edebileceklerini söylediler. Dünyaca ünlü Bosch markası ayıplı ürünlerini toplatıp yerine yenisi vermeleri gerekirken, ayıplı ürünü sadece tamir etme peşindeler.

Tamir ettikten sonra ürünün garantisi yakında bitecek ve tekrar aynı arızayı verecek, bu sefer tamir ücretini kendim karşılamak zorunda kalacağım. Her buzdolabı bozulduğunda bir sürü yiyeceğimizi çöpe atmak zorunda kaldık ve tamir süresi boyunca buzdolapsız kaldık. Eskiden iyi olabilir ama şu an Bosch pişmanlıktır, daha alt kalite markalardan aldığım buzdolapları sorunsuz yıllardır çalışıyor.

Şu an evin ortasında çalışmayan buzdolabı duruyor, dışarıdan yemek söylüyoruz. Bunları yaşamamak için Bosch markasını tercih ettim fakat hayatımda yaşamadığım servis sorunu yaşadım. İşin üzücü tarafı Bosch markası müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktansa, kendi çıkarlarını düşünüyor. Bundan sonra evime Bosch marka bir ürün sokmayacağım.

10 Aralık 2024 10:21 (Şikayetten 9 saat sonra)

10 Aralık 2024 17:52

10.12.2024, saat 10:40 da 444633 numaralı telefondan durumla ilgili aradılar, ayıplı ürün buzdolabını değiştireyemeyeceklerini söylediler, parçasının 12 gün sonra geleceğini söylediler, yani 12 gün daha evde buzdolabı kullanmayacağız, Bu kadar sorun çıkartan buzdolabının yedek parçaları dahi stoklarında yok. Tekrar tekrar aynı arızayı 7 kere veren buzdolabının değişmesi gerektiğini söylememe rağmen, kesinlikle değiştirmelerinin mümkün olmadığını yinelediler.

08 Mayıs 2025 17:18
Bosch Buzdolabı Ve Bitmeyen Termostat Sorunu

08.05.2025 itibariyle parçası değişen Bosch buzdolabı aynı sorunu vermeye devam ediyor, buzdolabı bölümü tekrar buzlanma yapmaya başladı, dolaptaki yiyeceklerimizi tekrar çöpe attık.

24 Ağustos 2023 12:49

Aras
13 Kasım 2024 12:24
Deniz sonuçtan çok memnun

Deniz
20 Kasım 2024 22:46
"Buzdolabım değişime gitti yeni buzdolabı geldi teşekkür ederim."
Garanti Süresi Ve Ürün Değişiminde Yaşanan Sorunlar
Alican sonuçtan çok memnun