Sami sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Üst Kısmı Soğumuyor

Bosch Buzdolabı Üst Kısmı Soğumuyor
Sami
02 Eylül 2024 22:37

1 yıl ay önce almış olduğum Bosch buzdolabı (KGN56AI32N/05) model cihazın üst kısmının soğutmamasından kaynaklı dolaptaki tüm erzağım ziyan olmuştur. Buzdolabının soğutmadığını anladıktan hemen sonra servis 5 gün sonraya randevu vermiştir. Müşteri ilişkilerine durumu anlatmama rağmen, sorun cihaz kaynaklı ise servis raporuna göre mağduriyetimin giderileceğinin bilgisini aldım. Bugün yetkili servisteki ilgili kişilerin sorunun kullanıcı hatası değil cihaz kaynaklı olduğunun bilgisini aldıktan sonra tekrar müşteri ilişkilerini aradım fakat görüştüğüm temsilci tarafıma böyle bir mağduriyeti karşılayamadıklarını söyledi. Kime inanayım şimdi? Gerekirse numaram belli, kayıt altına alınan konuşmaları dinleyebilirler. Bosch'tan ricam, önce çalışanlarına dürüstlüğü, daha sonra insanların mağduriyetinin giderilmesine ve ürünlerine sahip çıkmalarını rica ediyorum.

03 Eylül 2024 10:26 (Şikayetten 11 saat sonra)

Kamilla sonucu yetersiz buldu

Kamilla
11 Mart 2025 18:11
Bosch Buzdolabında Soğutma Sorunu Ve Yetersiz Servis
Ferdane sonuçtan hiç memnun değil

Ferdane
13 Mart 2024 17:38