Ada sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 18:38

10.02.2024 tarihinde aldığım Bosch inox buzdolabını getiren lojistik firmasının önünde açtırıp kontrol edip eve teslim aldık. 25.07.2024 tarihinde kurulum için servisten bir kişi geldi, kurdu gitti ve o gittikten sonra dolabımın sol yan gövde ve ön üst kapakta çizildiğini fark ettim. Servisten aradığımda bunu belirttim, bana 4900 TL gibi bir iskonto ve ücretsiz ön kapak yenileyeceklerini söyleyip irsaliyeyi istediler. İrsaliyenin 10.02.2024 tarihli olduğunu öğrendiklerinde, irsaliyeye göre 7 günü geçtiği için iskonto yapamayacaklarını, ilgili birime görüşüp tekrar döneceklerini söylediler. Bu sırada montaja gelen kişi beni arayıp ben yapmadım diye kendini savunmaya geçip benimle telefonda tartıştı. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve bana 27.07.2024 tarihinde 18:00-20:00 arası başka bir teknik servis gönderip ürünü kontrol ettireceklerini söylediler. Bu saate kadar bekledim. Az önce teknik servisten bir bayan aradı. İskonto uygulanmayacağını, bir defaya mahsus kapak değişimi yapacaklarını söyledi ve bana herhangi bir bildirim dahi gelmediği halde bugün için oluşturulan servisi iptal ettiklerini söylediler. Tekrardan müşteri hizmetleri ile görüştüm ve servisin benim istediğim üzerine iptal edildiğini yazdığını ve yalan beyan ettiğini öğrendim. Ne ürünümü kontrol etmek için başka bir teknik servis gönderildi, ne servisimin iptal edildiği bilgisi verildi. Lojistikten sağlam aldığım inox buzdolabımın, montajdan sonra çizik olduğu durumu ile kaldım. Montaja gelindiğinde 629 TL değerinde 3 yıllık kasko yaptırmama rağmen, Bosch asla tüketici yanında değil. Servis ve müşteri hizmetleri ile gayet planlı bir çalışması var, ancak bu kadar mağdur edebilirdiniz. Yepyeni aldığım buzdolabı ikinci el gibi çiziğiyle duruyor. Bu kadar görüşmemin sonucu bu şekilde neticelendi. Tüketici Hakları'na başvuracağım, bunun peşini bırakmayacağım.

30 Temmuz 2024 12:22

Dün yine müşteri temsilcisi arayıp ilgileneceğini belirtip oyaladı. Herhangi bir gelişme yok

31 Temmuz 2024 11:16 (Şikayetten 3 gün sonra)

07 Ağustos 2024 00:51

Bosch müşteri temsilcisi tarafından arandım. Dalga geçer gibi servisle görüştük, servisten kaynaklı bir çizik olmadığını söylediler. Bu yüzden yardımcı olamayacağız cevabını aldım. Bosch, tüketicinin yanında durmayan, sadece bir tek bir servis elemanlarının sözüne İtimat ederek müşterisinin memnuniyetini düşünmeyen tamamen boş bir marka. Bin pişmanım ve asla ama asla bir daha Bosch marka almayacağım ve hiç kimseye de tavsiye etmeyeceğim. Çevremdeki herkese bu rezil durumu anlatacağım ki bizim gibi bu sıkıntıyı yaşamazsınlar

Billur sonuçtan hiç memnun değil

Billur
10 Ocak 2024 09:17
Bosch Ünlü Markanın Teslimat Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı İle Yaşanan Servis Ve Lojistik Sorunları

Kadir
30 Mart 2025 13:04
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Sürekli Arıza Yapıyor Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

Sema
12 Haziran 2025 22:00

Nafi
01 Ocak 2024 22:03
Bosch Marka Servis Sorunu
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Berkan
14 Aralık 2023 10:55