Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Kapak Sorunu

01 Mart 2024 17:32

Bosch marka alttan donduruculu buzdolabı aldım altınay önce. Aldığım günden beri kapalar ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Dolabın kapağını kapatmak için ittiriyorum fakat kapaklar takılıp kalıyor elimle iyice bastırmam gerekiyor. Defalarca aradım 3 kere servis geldi ama bir çözüm bulamadılar. Kapak ağır olduğu için kapanmıyor dediler kapağı boşaltıyorum aynı sorun devam ediyor. Yeni buzdolabı almak için bayiye gittim aldığım dolabın aynısı vardı ve onun kapağını kapattım çok güzel kapanıyor mıknatıslı gibi kapak dolaba yaklaşınca sıkıntısız kapanıyor. Bosch markasının çözüm bulaması mümkün değil ve teknisyen hatası olduğu belli montajı düzgün yapılmadığı için kapaklar düzgün kapanmıyor

01 Mart 2024 18:02 (Şikayetten 29 dakika sonra)

10 Mayıs 2024 16:51
Bosch Buzdolabı Kapak Sorunu

Otomatik cevap sorunum giderilmedi iletişime geçen de yok o kadar pahalı dolap yazık verdiğim paraya.

10 Mayıs 2024 16:54

Benim almış olduğum buzdolabının aynınsının mağazada videosunu çektim ve kapak takılmadan kapanıyor maalesef evimdeki buzdolabının kapağı her açıp kapatmamda takılıyor ve her buzdolabını açtığımda verdiğim paraya acıyorum cideoyu buraya ekleyemedim

01 Haziran 2024 21:39

Bosch markasından almış olduğum 8 serisi buzdolabı kapak sorunu bir türlü çözülmedi aksi gibi üst kapakta titreme sorunu var. Karşımda muhatap bulamıyorum müşteri hizmetlerinden arayanlar sadece şikayeti dinliyor çözüm üretemiyorlar yazık değil mi daha taksiti bile bitmedi ne zor şartlarda alıyoruz.

Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Kapak Problemi

Aydın
20 Haziran 2024 14:50

Belinay
21 Ağustos 2023 20:07

Bosch Buzdolabı Hasarlı Geldi!

Süreyya
15 Haziran 2023 12:09
Bosch Buzdolabı Hasarlı Geldi!

Bosch Buzdolabı Kapakları Kapanmıyor

25 Haziran 2023 23:57