Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Bosch Bulaşık Makinesi Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
23 Aralık 2024 13:49

Bosch bulaşık makinesi aldık. Daha birkaç ay oldu. Akşam bulaşıkları koydum yıkamak için, sabah kapağı açtığımda deterjan kutusu kapağı karşı sepette duruyordu. Yerinden fırlamış. Servisi aradık, gelip baktılar. Efendim, sistem gereği bunu ücretli değiştireceğiz deyip 2600 TL talep ettiler. Biz de doğal olarak kabul etmedik. Tabi garantisi olan bir ürüne neden ödeme yapalım? Bize servise gelen personel, tekrardan müşteri hizmetlerini aramamızı söyledi. Biz de aradık, orası da başka bir yere yönlendirdi. Dönüş yaptılar, bu kez fiyatı yarıya indirdiler. Maalesef mağduriyetimizi gidermediler. Hiç yakıştıramadım Bosch'a. Evdeki tüm eşyalarım Bosch ve oğlumu evlendiriyorum ve şu an tüm beyaz eşyalarını yine Bosch aldım ve etrafımıza hep tavsiye ediyorduk ama sahip çıkmadılar. Yazık diyorum, bundan sonra mağduriyetimiz giderilmezse benim için Bosch bitmiştir.

29 Aralık 2024 05:16

Sorunu giderdik ama servis değil biz kendimiz yerine taka bildik yerinden çıkmış fırlatmış kapağı ama Bosch yetkilileri bize diyor ki o kapağın yerinden çıkma şansı yok yani bizi bir de yalancı konumuna soktular insan karşısındakini kendisi gibi görürmüş ama Bosch yetkilileri çok ilgisiz ve anlayışsız bundan sonra Bosch almıyorum ve tavsiyede etmiyorum sorunlu insanlar

07 Ocak 2025 09:34 (Şikayetten 14 gün sonra)
07 Ocak 2025 11:11

Ben aradım sizleri maalesef yardımcı olmadınız bize söylenen şey o parçanın kırılma şansı yok bende diyorum ki o parçayı biz kırmadık kendisi yerinden fırlamış servis geldi takmaya çalıştı takamadı ücretli değişim olur dedi bizde sizlere ulaştık maalesef kimse yardımcı olmadı en kötüsü insanları yalan söylüyor konumuna düşürmeniz

Namık
20 Eylül 2023 13:34