01 Mayıs 2024 10:53

09.04.2024 tarihinde Bosch bayisinden eskiyi getir yeniyi götür kampanyasından 4 programlı Bosch marka bulaşık makinesi aldım. Servis kurulumunu yaptı. Makineyi çalıştırdım içinde bulaşıklar kirli ve islak olarak çıktı. Metal tencerelerim içi siyah lekeli kaldı. Servise bunu bildirdim gelip makinenin çalışıp çalışmadığını kontrol ettiler. Tekrar çağırdım servisi 1 hafta sonra geldiler. 60 dakika lik yıkamada normal diyor. Yani ben bulaşıkları makinenin keyfine göre mi yıkayacağım. Eko da yıkasaydınız daha temiz daha kuru olurdu. Eko modu 5 saat sürüyor. Dalga geçer gibi konuşuyorlar. İade etmek istediğimi söyledim. Şimdi de söylüyorum iade etmek istiyorum. Ama halen oyalıyorlar. Esim bulaşıkları elinde yıkıyor. Böyle büyük bir firmaya yakıştıramadık. Tüketici Mahkemesi'ne vereceğim. Hakkımı sonuna kadar arayacağım.

01 Mayıs 2024 12:56 (Şikayetten 2 saat sonra)

02 Mayıs 2024 17:21

Bosch marka Yeni teknolojik bulaşık makinelerini 70 derecede yıkanmasının gerektiğini ve makinenin tamamen kurutma yapmayacağını. Ve iade talebini kabul etmediklerini söylediler. Bosch gibi dev bir firma. Makineyi satarken 1 saatlik programda bulaşıklarınız temiz olmaz. 70 te yıkanınca tam kurutmaz demesi saçmalık. Makineden Çıkan bulaşıkları tekrar elimizde kurutup kaldırıyoruz. Tavsiye etme. Bu Ürünü alırken 40 kere düşün Tüketici heyetine başvurumu yaptım.

Mümin
Mümin

Merhaba Aynı sorunu bizde yaşıyoruz lekelerin ve pas ın çözümü Bosch servisinin sattığı 350 TL lik küçük bir deterjan da dır. Makineyi sattıktan sonra müşteriden para kazanmaya devam eden bir firma dır. Bosch tercih etmem asla deterjanın resmini ekliyorum

bosch-bulasik-makinesi-sorunlu-1.jpg
Tugba
Tugba

Sonuç alabildinizmi

İlker sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi: Sesli Çalışma Ve Lekeli Yıkama Sorunları

İlker
06 Nisan 2025 00:28
Bosch Bulaşık Makinesi: Sesli Çalışma Ve Lekeli Yıkama Sorunları

Sıla
03 Temmuz 2024 09:50
Bosch Bulaşık Makinesi Kurutmuyor
Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Ozlem
12 Aralık 2023 15:43