Okan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Servis Sorunu

Bosch Bulaşık Makinesi Servis Sorunu
25 Kasım 2024 23:58

N11 internet sitesinden Bosch marka bir bulaşık makinesi aldım. Ürünü Bosch Altın Ticaret Kocamustafapaşa mağazası, Fatih İstanbul bayisi gönderdi ve sanırım onların yönlendirdiği bir yetkili servis açmak için randevu oluşturdu. Ama servis, randevu günü tüm gün bizi evde beklettikten sonra gelmedi. Daha sonra ben kendilerini tekrar aradım ve bir randevu oluşturdum. 'Aaaa, servis size gelmedi mi, gelmeyeceğim diyerek aramadı mı?' dedi. Ben de hayır dedim, aramadı. Yeniden oluşturduk ve o günde hangi saatte geleceğini bilmeden tüm gün bizi evde beklettikten sonra, bizim aramamız sonucu kendileri 1 saat sonra servislerini yönlendirdiler. Ama eve gelince de makineyi bağlamadılar. Üstünde makinenin bağlanacağı yerin üstünden mutfak tezgahı geçiyor ve onun da üstünde doğal olarak set üstü ocak var. Bundan dolayı bağlayamayacaklarını, bu set üstü ocağın sökülmesi gerektiğini ve makinenin montaj edildikten sonra resim çekip tekrar set üstünün montajının yapılması gerektiğini söylediler. Set üstünü sökeceklerini ama tekrar montaj yapamayacaklarını, dışarıdan montaj yaptırmam gerektiğini ya da onların montaj yapıp bir ücret karşılığı tabii ki ima ederek ve bizim de kabul etmemiz sonucu bağlamadan makineyi gitmişlerdir.

26 Kasım 2024 09:15 (Şikayetten 9 saat sonra)

26 Kasım 2024 20:31

Siz beni arar mısınız lütfen eşim aramışsınız 05327000801

28 Kasım 2024 10:42

Tabii ki kimse aramadı😀neyse biz kendiniz taktık dolayısıyla sorunu kendiniz çözdük

Bosch Marka Bulaşık Makinesi Kurulumu

17 Temmuz 2024 15:36
Çiğdem sonuçtan çok memnun

Çiğdem
04 Ocak 2025 12:57
"Çok çabuk ilgilenildi ve sorun giderildi teşekkürler, Bosch marka adına yakışanı yaptı"
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
26 Ağustos 2023 22:00
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
05 Ocak 2024 22:42