Bosch Marka Bulaşık Makinesi Kurulumu

Sibel
27 Mart 2024 20:59

Bosch marka bulaşık makinesi aldım ve mutlu bir şekilde teslimatımı bekledim. Bugün teslimat gerçekleşti. Montaj için talepte bulundum ve aynı gün için kurulum randevusu verdiler. Her şey çok güzel giderken, servis makineyi kurmadı. Sebep olarak üstünde set üstü ocak olduğunu belirttiler. Ben de, 'Üzerinde set üstü ocak kullanmayalım, zarar veriyorsa tezgahımın üzerinde kullanayım,' dedim. Ancak onlar, 'İyi de biz bu makineyi nasıl kullanacağız?' diye karşılık verdiler. Kurulum talebinde bulunduğumda bana dikkat edilmesi gereken hususların neden söylenmediğini merak ediyorum. Çok pişman oldum. Bosch markasını tercih ettiğime pişmanlık duyuyorum. İnsan daha başından bu kadar pişman olur mu? Üstelik bilgilendirme ve ilgi de sıfır. Beni ürünü kullanmadan memnun edemediniz.

28 Mart 2024 09:30 (Şikayetten 12 saat sonra)

Bosch Satarken Uyarmıyor Ama Kurulum Da Yapmıyor

Sabriye
21 Mayıs 2024 12:28
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Kurulum Hüsranı

Özgür
15 Şubat 2024 19:25
Tankut sonuçtan hiç memnun değil

Tankut
11 Nisan 2025 15:43