Zahra sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 00:57

Bosch marka ankastre fırın kendini temizleyen özelliği olanı aldım. Bir kere yemek yaptım sonra kendi temizleyen programı açtım ama fırın oluşan lekeleri temizlemedi, firmayı aradım geldiler izlediler, temizleyici ürün sattılar bana. Fotoğraf çektiler bayağı uğraştım aradım ama sonunda garantiye sokmadılar, Bosch firmasına yakıştırmadım. S**** hanım genel müdürlüğün yetkilisi de hiçbir işlem yapmadı. Garanti için, müşteriyi ancak mağdur bıraktılar. Hala garanti devam ediyor ken.

04 Aralık 2024 11:11 (Şikayetten 10 saat sonra)

04 Aralık 2024 13:59

Hiç ilgilenmiyorlar ne yazık ki, Aleyna hanım aradı aynı sinem hanımın tarzında olan konuşmaları yaptılar. Müşteri mağduriyeti hiç umutlarında değil, para karşılığında başka model ile değişim yapmaları söylediler, benim ürünümün garantisi devam ediyor ken.

07 Aralık 2024 02:43
bosch-ankastre-firinin-temizlik-sorunu-ve-garanti-magduriyeti-1.jpg

Bosch sitesinde ankastre fırın kendini temizleyen modeli nasıl tanıtıyor, diyor her pişirmeden sonra özel kaplama sayesinde ömür boyu kendini yenileyen bir fırındır oto clean ( kendini temizleyen) sayesinde. Hepsi yalan beyan. Ben bir kere yemek yaptım tabi ki yağ az koydum ama dedikleri özellik çalışmıyor. Şimdi de garanti bitmeden yetkililer ürünün çalışmadığı özelliği kabul etmiyor ve kullanıcı hatası bahanesiyle ürünü garantiye sokmuyor, para alıp değiştiririz diyorlar! Müşteri mağduriyeti hiç önemi yok.

Nur
Nur

Aynı sorun benimde oldu @Bosch eğer ilgilenen olmazsa Hakem Heyeti'ne bende gideceğim

Elif

Çok teşekkür ederim dönüşünüz için aynı sıkıntıyı yaşıyoruz 1.5 ay oldu alalı hemen lekelendi ve özellik bos hiçbir ise yaramıyor tek kullanımla çıkmayan leke oluştu bunu uzun sure nasıl kullnicaz sonrasında paslanmaya kadar gider kusurlu ürün bu resmen bizde iade istedik yapamayacaklarını söylüyorlar kullanım hatasıymış Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum olumlu sonuç alınıyormuş sizde aynisini yapın o kadar para verdik ya

Elif

Merhaba ürününüzle ilgili son durumunuz nedir acaba

Zahra

Benim fırın seri 6, ama bana seri 2 vereceklerini dediler ve üstüne de para alacaklarını söylediler. Adaletli deği mi? Hem ürettiklerin ürünün arkasında değiller hem düşük model para ile verecekler. Millet bilsin satış sonrasının politikasını

01 Ocak 2024 16:51
Mehmet sonucu yetersiz buldu

08 Temmuz 2024 15:30
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
23 Kasım 2023 22:55
"Servisin önerdiği ürün sayesinde sorunumuz çözüldü. İlgi ve alakaların dan dolayı başta genel merkez olmak üzere Bosch servisi tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum."

Bosch Kategorileri