Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
29 Mart 2024 12:06

Bellona belekler Keçiören şubesinden henry kanepe takımı aldım. Berjerlerim sözüm ona kamyonda kurulup getirildi. Ayakları kamyonda montelendi. Hiç inandırıcılığı olmayan bu durumdan dolayı şikayetçiyiz. Çünkü berjerler geldiğinde üzerine inandırmak maksadıyla çuval gibi bir poşet geçirilmişti. Koyar koymaz berjerin ayağı parkeyi çizdi ve Ayakları hep çizik olan bu ürün nasıl sıfır olabilirdi nasıl fabrikadan gelebilirdi. Üzerindeki çuval gibi geçirilmiş poşet çıkardığımda berjer tozlu idi. Kumaşın bazı kısımları deforme olmuştu. Sözüm ona getiren arkadaş ( O**** bey ) zamandan kazanmak için kamyonda kurduğunu söyledi. Ben onlar gelmeden salonu boşalttım. Ekip arkadaşı ikili ve üçlüyü kurarken o da salonun diğer köşesinde berjer ayaklarını takabilirdi. Kamyona indi ikili üçlü geldikten sonra ekip arkadaşı montajı tamamlayınca alel acele berjerleri getirip gittiler. Ben şaşkınlık içinde kaldım. Dışarıda çöpte bile berjerlerin ayak kutusu da olmadığına göre teshir olan bu ürünleri niye sıfır gibi getiriyorsunuz o izlenimi vermeye çalışıyorsunuz. Mağaza servis yönlendirdi. Gelen Servis mağaza çözsün sorunu dedi. Bekledim dönüş yapıp bilgilendiren olmadı. Ben çocuklarımın bazalarını kendi bazamı hep istikbalden aldım kurulum montaj paketleme ilgi alaka hepsi süperdi Bellona ilk defa denedim güven sorunu yaşadım şu an Bellona'da beğendiğim bir konsol var sehpa var almaktan vazgeçtim. İkiliyi üçlüyü kuran arkadaşa soruyorum ilk berjer geldiğinde duymazlıktan geliyor niye ambalajında gelmedi diyorum cevap yok. Sonra O**** bey zamandan kazanmak için kamyonda kurulumunu yaptığını söylüyor benim gözümün önünde kurulumu gerçekleşmeyen bir ürün kabulüm değildir. Alel acele yangından kaçar gibi gittiler baktım ikili koltuk açılmakta zorlanıyor zorlamayalım dedik üçlünün bir köşesi havada kalıyor berjer de yırtık var silersem büyür dedim zımbalar boşta dedim. Gelen Servis ikiliye hızlı hareketlerde açtı kapadı sorun gitti şimdilik. Üçlünün oturunca zamanla geçeceğini söyledi. Berjerin yırtığına da silsen de büyümez deyip boşta kalan zımbaları da söküp yerine zımba atayım bile demeden gitti. Canları sağ olsun hepsininde.

29 Mart 2024 12:10 (Şikayetten 3 dakika sonra)

16 Nisan 2024 17:46

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

09 Ekim 2024 10:22

Mücahit
07 Aralık 2023 15:25

Berna
15 Temmuz 2025 13:56
Bellona'dan Aldığım Köşe Takımı Kullanılmış Ve Kirli Geldi, Mağaza Çözüm Sunmadı
Serpil sonucu yetersiz buldu

Serpil
13 Ekim 2023 23:31
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
17 Mayıs 2025 16:46