Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Pekcanlar Mobilya Tarsus Kırsalda Yaşadığımız İçin İlgi Sıfır!

19 Temmuz 2024 11:45

05/02/2023 tarihinde Mersin ili Tarsus ilçesinde bulunan Pekcanlar Mobilyadan 8715-0001 kodlu koltuk takımı siparişi verdim.

10/09/2023 tarihinde mobilyalar Mersin İli Çamlıyayla ilçesindeki evime teslim edildi. Yaklaşık 15 gün sonra 3 lü koltuklardan birinin sol oturma tarafında çökme oldu alttan bakıldığında yaylar görünmekte.
1 ay kadar sonra mağazayı aradım ve şikayetimi ilettim. Yaşadığınız yer kırsal kaldığı için yaz sezonunda yardımcı olabileceklerini ilettiler. Nisan / Mayıs 2024 tarihlerinde "gelir bakarız" dediler. Söyledikleri tarihlerden sonra 3 4 kez daha aradık şikayetimizi ilettik. Fiziksel olarak mağazaya tekrar uğrayıp şikayetimi ilettim. İlgileneceğiz demekten ileriye gitmediler. Ürün ve hizmetin kırsala satılması ilgilenilmeyeceği anlamına mı geliyor? Bu durumun ivedilikle çözülmesini istiyorum. Aynı şikayetimi CİMER'e de yazdım. Saygılarımla.

19 Temmuz 2024 11:50 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

19 Temmuz 2024 15:23

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

19 Temmuz 2024 15:32

Aktarılan bilgi şöyle sizi gelmeden önce arayacaklar. Ne zaman arayacaklar? Bilmiyorum? Planlayacaklar (birkaç ay da olabilir, birkaç yılda olabilir.) Zaten bu şikayetin amacı belirsizliği gidermekti. Umurumuzda değil biz zaten ürünü sattık demeye getiriyorlar. Sonuç: Bilmiyorum beyefendili tripcan mt ile görüşme! Bize bilgi değil sonuç lazım!

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
18 Nisan 2024 11:11

Süleyman
16 Mart 2025 16:35
Bellona Valencia Koltuk Takımında Çökme Sorunu Ve Yetersiz Servis
Onur sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 15:05
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Geç Teslimat Ve Yanlış Ürün Sıkıntısı

05 Nisan 2024 10:09