Başkent Doğalgaz'ın Tekrarlayan Gaz Kaçağı Kontrolleri

06 Aralık 2024 14:40

Başkent Doğalgaz resmen mağdur etme politikası üzerine çalışıyor. Yaklaşık 4 buçuk yıl önce kiracı olduğum eve gelip 'Doğal gazınız kartlı, 20 yıllık, yenisini takmanız gerekiyor' diye faturalıya çevirdiler. Daha sonra değişimden 4 gün sonra gelip gaz kaçağı kontrolü yaptılar, 'Gazda kaçak var, anlaşmalı firmadan birini yönlendirin, yapsınlar' dediler. Onu da hallettim, sonra tekrar kontrole gelip gazı açtılar ve bugün yine gelip aynı yere bakıp 'Gaz kaçağı var' diye doğalgazı kapattılar. Günlerden cuma, cumartesi ve pazar günleri kime yaptıralım? Ayrıca ben işim gereği hafta içi üç gün ve hafta sonları iki gün çalışıyorum. Hangi ara gelecekler yapacaklar? Ve nedense gelip gidip sadece benim kapının gazını kontrol ediyorlar. Diğer binada oturanlara bakmıyorlar. Siz bana mı kafayı taktınız, çözemedim.

06 Aralık 2024 15:48 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili mail adresinize 06.12.2024 tarihinde tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

Ayhan sonuçtan memnun değil

Bilgilendirme Eksikliği Ve Saygısız Hizmetle Karşılaştım

18 Mayıs 2025 10:27

Başkent Doğalgaz Randevu Sorunu Ve Mağduriyet

18 Ekim 2024 22:39
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz'ın İletişimsiz Ve Sorumsuz Hizmet Süreci Yaşattı

08 Temmuz 2025 18:14
baskent-dogalgazin-iletisimsiz-ve-sorumsuz-hizmet-sureci-yasatti-3.jpg
baskent-dogalgazin-iletisimsiz-ve-sorumsuz-hizmet-sureci-yasatti-2.jpg

Doğalgaz Kesintisi Ve Yüksek Ücret Talebi Mağduriyeti

28 Şubat 2025 23:20
Doğalgaz Kesintisi Ve Yüksek Ücret Talebi Mağduriyeti
Ali sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2025 18:21
Başkent Doğalgaz Kategorileri