Sündüz sonuçtan hiç memnun değil

Sündüz
12 Haziran 2024 18:59

2018 Tarihinde A101 marketine gelen Arzum Speedmix blender setini aldım ve 2024 yılında evlendim. Ürünü açıp kullanmak istedim ancak ürün elimde kaldı. Blender ucu takılmıyor el ile desteklemek zorundasın. Mikseri boşta çalışıyor kek bile çırpmıyor. Elimle tutarken dişleri kırıldı az kalsın parmaklarımı kesiyordu. Rondo desen bıçakları soğan kesmiyor. Düğmesi takılıp duruyor basmıyor yani tamamen hüsran. Müşteri hiz. Arıyorum servise gönderin ücretli tamir diye saçma sapan çözüm sundular. Ürünün sıfırı 1750 TL bu ürün komple sorunlu astarı yüzü hesabı. Çeyizime aldığım şeyi evlenince kullanacağım tabii ki alıp eve gelip yemek mi yapmam gerekiyordu. Arzum mu bir daha asla ve çevremdeki kimseye tavsiye etmeyeceğim sosyal medya hesabımda da yazacağım bunu. Konu ile alakalı yardımcı olmanızı rica ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Mahkemesi'ne taşıyacağım konuyu.

18 Şubat 2025 13:21 (Şikayetten 8 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Rasim
23 Ağustos 2024 01:10
Arzum Blender Seti Arızalı İade Alınsın
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 10:17

Arzum Starry A1085 El Blender Seti
Meryem sonuçtan çok memnun

Meryem
16 Eylül 2023 16:44
"İlgi alakanız için çok teşekkürler öncelikle keşke bu duruma gelmeden hallede bilseydik müşteri hizmetlerine Arzum'a tebrik ederim sizin dediğiniz gibi iyi ki varsınız"

Büşra
06 Ağustos 2024 10:58