Buket sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Online Alışveriş Ve Müşteri Hizmetleri Problemi

Buket
27 Eylül 2024 17:59

10.09.2024 tarihinde stoğa girmesi için talep oluşturduğum saç şekillendiricinin stoğa girmesi itibariyle ürünü satın aldım, ürün gün içerisinde sitede aktif olarak satıştaydı. Aynı gün akşam saatlerinde kredi kartımdan taksitle almış olduğum provizyonda bekleyen tutar iptal edildi ve iade edildi. (İlk mağduriyet burada oluştu.) Müşteri hizmetlerine neden olduğunu sorduğumda ürün stokta kalmamış dendi.
1 hafta sonra ilginç bir şekilde ürün tarafıma ulaştı. Yani para iadesi yapıp 'operasyonel hataları' yüzünden ürünü bana teslim ettiler. Ben de tekrar müşteri hizmetlerini arayıp ödeme iptal edildiği halde ürün tarafıma ulaştı. Ödeme almadınız diye bilgi verdim. Konuyu önce anlayamadı ve çözümleyemediler ve 27.09.2024 tarihi itibariyle müşteri hizmetlerinden K**** Hanım arayarak 'Ürünü kullandınız mı? Kullanmaya devam edecekseniz tutarı hesabımıza göndermeniz lazım.' diye bir üslupla görüşme sağladı. Ben de (benim sizleri uyarmama ve bu sayede farkındalık içinde olmalarına rağmen) taksitle aldığım ürünü neden size nakit olarak hesabınıza göndereyim? diye sordum. Yanıt 'Çünkü biz size tek çekim olarak iade ettik.' oldu. Ben de zaten provizyonda bekleyen işlemi iptal ettiklerini, taksitle bu nedenle iade etmediklerini belirttiğimde 'Bilemiyorum.' diye yanıt aldım. Ben de artık tavırdan ve süreç başından itibaren yanlış ilerleyen süreç için iade etme kararı aldım.

Hem kendi hatalarının farkında olmamaları hem de benim iyi niyetimle haberdar oldukları bir durumdan müşteriyi mağdur olacak bir ödeme şekline sevk etmek oldukça kurumsaldan uzak bir tavır. Bir daha asla alışveriş yapmayacağım.

18 Şubat 2025 17:03 (Şikayetten 4 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyra
26 Şubat 2024 09:34
Arzum Ve N11 İşbirliğinde Yaşadığım Mağduriyet

İlayda
11 Ekim 2024 20:00
Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti: Trendyol'dan Aldığım Arzum Düzleştirici Hayal Kırıklığı Yarattı
Nagihan sonuçtan çok memnun

Nagihan