Arzum Blender Ezici Başlığı Paslanması

Arzum Blender Ezici Başlığı Paslanması
Merve
29 Aralık 2023 11:572.586

Haziran ayında Arzum Star Chef multi blender seti aldım. Blender'ı kullanmaya başlayalı henüz iki ay olmuştu fakat ezici başlığının içerisinden pas akıtmaya başladı ve artık çalışmıyor. Bulunduğum yerdeki Arzum yetkili servisine götürdüm. Servis, bu durumun müşteri kaynaklı olduğunu ve bu yüzden garanti kapsamına giremeyeceğini söyledi. Ben, Arzum'un dört yıl garantisi olduğuna güvenerek bu ürünü tercih ettim. İki ay kullanımda benim ne gibi bir sorunum olabilir ki? Paslanması ile ilgili olarak bulaşık makinesine hiç atmadım ve her yıkamadan sonra dik bir şekilde kurumaya bıraktım. Arzum'un ürünlerinin arkasında durmasını ve müşteri memnuniyeti sağlamasını talep ediyorum. Eğer bu durumda mağdur edileceksem, neden Arzum'un dört yıl garantisine güvenerek bu ürünü satın aldım ki?

29 Aralık 2023 11:59 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamız ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Arzum olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir Müşteri temsilciniz kısa sürede sizleri arayacak ve bilgilendirecektir. Saygılarımızla, ARZUM Müşteri Hizmetleri Mesai saatlerimiz Pazar günü hariç 09:00 – 19:00 arasındadır.

Arzum Blender Seti Paslanıyor!

Sibel
29 Aralık 2023 14:452.433

"Müşteri hizmetlerinden iletişime geçen arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Konu hakkında çok ilgili davrandı ve şikayetimle ilgili takipte olması çok hoştu. Şu an çok göremediğimiz bir ilgiydi"

Lale
5 Temmuz 2024 20:431.695

Arzum blender seti aldım, çırpıcı ilk aldığım zamandan beri tam oturmuyordu. Bir iki kullandıktan sonra hiç çırpmamaya b...

1 Yorum

Muhammed
Arzum Fiyasko Bir Ürün

Arzum Fiyasko Bir Ürün

Çilem
Arzum Blender Setim Bıçağı Döndürmüyor, Takılıyor!

Arzum Blender SetimBıçağı Döndürmüyor, Takılıyor!

Yağmur
Arzum El Blender İç Döndürme Yeri Deformasyonu!

Arzum El Blender İçDöndürme Yeri Deformasyonu!

Rahime
Arzum Blender Seti Arızası!

Arzum Blender SetiArızası!

Pınar