Elif sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Davlumbaz Kurulumu

Arçelik Servis Davlumbaz Kurulumu
06 Haziran 2024 11:08

Gemlik Arçelik'ten almış olduğum fırın, davlumbaz ve ocak kurulumu için Gemlik Arçelik servisinden gelen kurulum personeli, elektrik bağlantısının uygun olmadığı gerekçesiyle kurulumu yapmadı ve elektrik prizinin nerede olması gerektiğini işaretleyerek tesisatı ayarladıktan sonra tekrar servis talebi yapmamız gerektiğini söyleyerek işlemi yapmadan evden ayrıldı. Personelin söylediği ve duvarda işaretlediği yere tekrar usta çağırılarak yeni bir elektrik bağlantısı çekildi ve tabii ki seramikler tekrar kırıldı çünkü personelin söylediği yere hat çekildi. Buraya kadar tamam, yeni bir servis talebinde bulunuldu. 05.06.2024 tarihinde gelen Arçelik teknik personeli ise bu hattın uygun olmadığını, aslında bizim zaten doğru olan ve talepleri doğrultusunda değiştirilen yerde prizin olması gerektiğini söyleyerek kurulumu tabii ki tamamlayamadı. Yeni bir hat çekilmesi gerektiğini söyleyerek sadece davlumbazı monte edip çalıştırmadan ve elektrik bağlantısına takmadan garantiyi başlatarak gitti. Söylemlerindeki ve tutumlarındaki saygısızlıktan bahsetmiyorum bile. Şimdi asıl konuya gelirsek, benim kırılan seramiklerimin parasını kim verecek? Duvardaki davlumbaz bacasının yanında talepleri doğrultusunda açılan, sonra yine talepleri doğrultusunda uygun olmadığı söylenen çirkin ve alakasız duran deliği gazete kağıdıyla mı kapatacağım? Ayrıca usta fiyatlarından haberiniz var mı bilmiyorum ama üçüncü kere usta gelerek Arçelik teknik personelinin hatasını düzeltmek için tekrar para alacak. Ustanın parasını kim verecek? Ayrıca çalıştırılmayan ve kontrol edilmeden garanti başlatılan davlumbaz bozuk çıkarsa yenisini mi vereceksiniz? Tek görevi kurulum yapmak olan teknik personelin bunu başaramaması son derece düşündürücü. Sözün kısası, yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla zararımın karşılanmasını talep ediyorum.

06 Haziran 2024 14:41 (Şikayetten 3 saat sonra)
Elif
Elif
18 Aralık 2024 08:21

06 Haziran 11.08 tarihli ve devamında olan Arçelik Servisi'ne olan şikayetimi yineliyorum. Şikayetim ne genel merkez tarafından ne de Gemlik Arçelik servisi tarafından dikkate alınmadı, çözüm bulunmadı. Bir de dalga geçer gibi evime önce bilirkişi yönlendirip bilirkişi raporu tutturdular. Raporu istediğimi belirten şikayette bulundum, cevap yok. Maddi kaybımı talep ettim, cevap yok. Cevap yok, çözüm yok. Sanırım zaman aşımı oluşması için ilgilenilmiyor.

Evren sonucu yetersiz buldu

05 Haziran 2024 19:27
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 00:12

Özcan
25 Ağustos 2023 13:40

08 Ekim 2023 21:02
Arçelik Ürünlerinin Kurulumu Ve Hasar Sorunu
Arçelik Ürünlerinin Kurulumu Ve Hasar Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 21:04
Arçelik Kategorileri