Burak sonuçtan çok memnun

14 Şubat 2024 20:18
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunumuz en üst modelle değişim yapılarak çözülmüştür. Arçelik'e müşteri memnuniyetinden dolayı teşekkür ederiz.”

Çeyiz paketi olarak aldığımız Arçelik beyaz eşyalarımızın 05.03.2023 tarihinde kurulumu olmuştur. Fırınımızı kullanmaya başladığımızda fırın çalışırken yani kapağı kapalı durumda iken buharlanma yapıp cam su damlacıkları oluyordu. Servisi aradım geldiler ve bana mutfak dolabının arkasında boşluk yok arkasına boşluk açın kesin geçer dediler. Mutfak dolabının arkasını fırın hava alacak şekilde kestim ama bir çözüm olmadı. Sıkıntı hala devam etti.
Daha sonra tekrar servisi aradım. Geldiklerinde yaptığım işlemi anlattım. Servisten gelen kişi bana öyle bir çözüm yok bunun çözümü fırının camına bir tane daha cam takmak dedi ve bu seride bu şikayeti hep gördük tek çözüm cam takmak dedi. Camı takma işlemini yaptı. Daha sonra fırını çalıştırdığımızda tekrar aynı sorun devam etti ve fırının içinde ve tepsilerde boya kalkması başladı. Bu boya kalkmalarından dolayı pas olmaya başladı. Tekrardan servisi aradığımda fırınımın değişmesini istediğimi söyledim. Çünkü fırınım servisin sorunu çözemediği için deforme oldu. Ancak servis tekrardan ekip yollayacağını söyledi. Ekiple çözülecek iş olmadığını görmüş olduk.

15 Şubat 2024 13:43 (Şikayetten 17 saat sonra)
Burak
Burak
24 Şubat 2024 12:24

Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
21 Kasım 2023 13:38

Arçelik Ankastre Afc 340 Modeli Üretim Hatalı Satılıyor!

20 Temmuz 2024 13:10
Arçelik Ankastre Afc 340 Modeli Üretim Hatalı Satılıyor!
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 10:47
Arçelik Firması Hakkındaki Memnuniyetsizlik Ve Ürün Kalite Problemleri
Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Muzaffer
07 Aralık 2023 10:51