Beyazıt sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 16:50

Beş defa Arçelik fırınlı ocak için servis çağırdım. Uygulamalı olarak ürün pişirildi ancak başarılı olunamadı. İçerisinden rezistans değiştirildi fakat problem devam etti. En sonunda 'Bu fırınlar böyle, bu kadar pişiriyor' denildi. Arçelik'ten bir ürün almanın sonuçları bu olmamalı. Ne demek 'fırın bu kadar pişiriyor'? Servis istemiyorum artık, çok üzgünüm.

13 Mayıs 2024 17:37

Arçelik ürünüm bir türlü problemi giderilemedi o yüzden dolayı problem düşüyor parça değişimi yapıldı ama yine problem giderme bize beş defa oldu ürün yapılıyor ve aynı sonuç yarısı pişiyor yarısı pişmiyor aynı servis sürekli aynı problem bu ürünün bu kadar pişirebileceğini söylüyor makinenin kapasitesi bu

13 Mayıs 2024 17:29

Arçelik fırının beş defa servis gördü parça değişimi yapıldı ama yine olmadı makinenin yanması ve patlaması lazımmış değişim olması için bir türlü çözüm üretemiyoruz servis gelip gidiyor bu model fırınlar böyle diyor bu sizce mantıklı mı olabilir mi böyle bir şey adı üstünde fırın parça değişimi de yapıldı ama sorun çözülemedi firma servise yönlendiriyor servis firmaya yönlendiriyor firmanın elinden gelen budur üflemeli model yani havalandırmalı model olduğu için böyleymiş

17 Mayıs 2024 06:36
Arçelik Fırın Performansı Hüsranı

Halen dönüş bekliyorum Herhangi bir geri dönüş sağlanmadı bu kadar ilgisizlik Arçelik tarafından pes doğrusu bu kadar ilgisiz olacağınızı beklemiyordum bu yüzden gelişemeyiz bir Avrupa ülkesi olamayız rezillik

31 Mayıs 2024 20:50
Arçelik Fırın Performansı Hüsranı

Hiç memnun değilim sıfır ilgi çözüm pişmiyor makine değerleri tamam olduğunu söylüyorlar kendi servisleri ürünü pişirdiler ama ürün pişirmiyor ama çözüm yok Arçelik pişmanlıktır

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Fırın Altı Pişirme Sorunu Ve Servis Yanıtı

Kübra