Uğur sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 12:58

Yeni aldığım set halinde aldığımız 4 aylık fırının hali bu şekilde. Servise müracaat ettiğimizde gelen servis bizlere dönüşün kullanıcı hatası olduğunu, Arçelik mühendislerinin bu şekilde kendilerine dönüş yaptığını söylediler. Kimyasal kullandığımı kesinlikle kabul etmediğimi söyledim. Air fair özellikli, kendi kendini temizleyen fırın özelliği bulunduğunu, servis olarak leke çıkarıcı ürün sattığınızı söyledim. Bu lekelerin her yemekte birikeceğini ve sağlık açısından kanserojen maddeye dönüşeceğini kendilerine söyledim. Dönüş yapmadılar. Bir de ürün yapılmış gibi dosya yok kapatmış servis. Tekrar çağrı merkeziyle görüşmemde yeniden kayıt oluşturuldu. Başka servis istememe rağmen yine aynı servis geldi. Sonuç olarak telefonuma bir mesaj geldi. İletişim kurmam gerektiğini yazılı idi. Tabii ki cevap vermediler. Tekrar çağrı merkezini aradık, sabah dönüş oldu. Değişim kabul görmediğini, fırının lekeli yerlerini parça değişimi yapabileceklerini, atölyeye almaları gerektiğini, bunu da müşteri memnuniyeti kapsamında yapacaklarını belirttiler. Ben de nedeni sordum. Bilmiyoruz, nedenine bir şey yazmamışlar, bölge müdürlüğü böyle dönüş yapmış dediler. Ben de kabul etmedim. Çağrı merkeziyle görüşeceğim dedim. Dosya kapatılacak mı dediler. Ben de hayır dedim. Fırın çıkmayan lekelerinden dolayı kullanıcı hatası damgası vurulamaz. Fırın özelliği kendini temizleyen, bir de leke çıkarıcı olarak sattığı ürün bile lekeyi çıkartamıyor. Air fair özellikli. Arçelik gibi kurumsal bir firmaya yakışmıyor.

12 Temmuz 2024 16:19 (Şikayetten 3 saat sonra)
Uğur
Uğur
27 Temmuz 2024 13:06
Arçelik Fırın Leke Sorunu

Şikayetim şirket tarafından müşteri hatası diye geri çevrildi. Yemek piştiği zaman etrafa saçılan yağlardan sorumlusunuz ve kendilerin sattığı yağ çıkartıcı ürün bile yağı çözmüyor. Air freey özellikli kendini temizleyen fırın temizlemiyor. Arçelik fırın alacak arkadaşlar bunu dikkate alın. Ürün sıkıntılı biriken yağlar yanma sonucu yiyeceklerin üzerine etki yapacak bu da sağlık açısından kanser yapar.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 15:51
Arçelik Fiyaskosu: Hasarlı Ürün Ve İlgisiz Hizmet

Arçelik Ankastre Afc 340 Modeli Üretim Hatalı Satılıyor!

20 Temmuz 2024 13:10
Arçelik Ankastre Afc 340 Modeli Üretim Hatalı Satılıyor!
Eslem sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Fırın: Hayati Tehlike Yaratan Arıza Ve Kayıtsız Müşteri Hizmetleri

18 Temmuz 2025 17:18
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 18:05
Nurdan sonucu yetersiz buldu