Arçelik Eksikliği Ve Bilgisizliği

22 Ocak 2024 18:26

Şikayetim Arçelik bayii ve Arçelik genel merkezinedir. Bir hafta önce Arçelik bayisinden almış olduğum fırın ve ocaklı seti adresime getirdiler. Ürünü ambalajından çıkaran arkadaş montaja başlayacakken beni çağırdı ve bu ürüne montaj yapamayacağını söyledi. Sebebi, ocakla davlumbaz arasının 66,5 cm olması gerektiği, fakat bizim mesafenin 5 cm kısa olduğunu belirtti. Haliyle montajı ve garanti belgesini imzalamadılar, yani garanti süresini nezaketle arkadaş başlatmadı. Bayiyi aradım, beni tam üç sefer yarım saatlik süreyle aramak zorunda bıraktılar. Bu zaman diliminde nasıl bir yalan uyduracaklarını tartıştılar sanırım. Bana utanmadan, satıcı arkadaşın fırın için mesafe konusunda uyarmış olduğunu, bizim ise dolabı ve davlumbazı yukarı kaldırabileceğimizi söylemiş olduğumuzu iddia ettiler. Geri iade etmek istediğimi söylediğimde, ürün açılmış olduğundan bunun imkansız olduğunu belirttiler. Üstelik fırını sanki eskiciden alınmış gibi en düşük versiyonu satmışlar; fırın kodu (F 8440 G). Genel merkezi aradım, onlar da bayilerin ürünleri geri alma lüksünün olmadığını ifade ettiler. Kısacası, çalışanlar sattıkları ürünler hakkında hiçbir bilgiye sahip değiller. Dolabı ve davlumbazı değiştirdiğimde, kek pişirirken başında beklemek zorunda kalacağım basit bir Arçelik fırının sahibi oldum. Sizler böyle bir durumla karşılaşmayın.

22 Ocak 2024 19:22 (Şikayetten 55 dakika sonra)
Yavuz
Yavuz
06 Şubat 2024 06:06

Tabii tabii

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
20 Kasım 2023 20:42