Haydarcan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Cam Patlaması ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Arçelik Çamaşır Makinesi Cam Patlaması ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
24 Eylül 2024 20:07

4.5 ay önce almış olduğum Arçelik marka çamaşır makinemin günlük programda sıkma yaparken çalışır pozisyonda camı patladı ve her yer cam oldu. İçerisindeki çamaşırlarım paramparça oldu. İçerisinde az çamaşır vardı ve metal hiçbir şey yoktu. Bu sorunun neyden kaynaklandığını anlamıyorum ama üretimden kaynaklı olduğunu biliyorum. Yetkili satıcı firmayı aradığımızda garantiye girmediğini ama bir kereye mahsus cam değiştirilebileceğini ilettiler. Parça değişimini kabul etmediğimi ve ilerde bu sorunu tekrar yaşama ihtimalini göz önünde tutarak değişimini talep ettim. Ayrıca bugün kabul etmezseniz ücretli olur diye de tehdit edildim. Cam patlama esnasında birisi orada olduğunda neler olacağını düşünemiyorum bile. Birebir değişim yapılmadığı takdirde her platformda ve yasal haklarımı arayacağımı kendilerine bildirdim. Arçelik pişmanlıktır. Ayrıca ürünün videoları ve patlama hali kamera kayıtlarımızda mevcuttur.

25 Eylül 2024 10:05 (Şikayetten 13 saat sonra)
26 Eylül 2024 10:47

Arçelik müşteri hizmetleri sorunumuzu gidermedi, arayarak biz size parça değişimi teklif ettik siz istemediniz şimdi ne yaparsanız yapın diye geri dönüş yaparak, yasal haklarınızı kullanın diyerek 26.09.2024 tarihine planlanan servis programını da iptal ettiler. Makineye gelip bakmadılar. Çözümsüz bırakılıyoruz. Acil destek

27 Eylül 2024 11:23

Sorunuma çözüm üretilmemesi gerçekten üzücü. Ürünümün camı fabrikasyon hata sonucu patladı, çalışma esnasında patladığı için iç lastiği yırtılmalar var, tambur içi camla dolu, diğer parçalarda hasar görmüş olabilir ve üretici firma değilime gitmemesi gerçekten üzücü. Haklarımızı yasal olarak arayacağız. Arçelik almamanızı tavsiye ederim. Daha sonra pişman olmamak adına ürününün arkadaşında duran firmaları tercih ediniz.

05 Ekim 2024 13:00

Sorunum giderilmedi ve yasal yıllara başvurdum, Arçelik ürünün arkasında durmuyor, Arçelik pişmanlıktır. Almamanızı be aldırtmamanız için elinizden geleni yapmanızı tavsiye ediyorum.

Nurten
Nurten

Aynı marka ve model olan makinemin camını kendilinden boş dorumda çalışmazken patladı. Bana cevap olarak kendiliğinden olmaz dendi ve kapak değişim ücreti alındı. Bu olay sadece benim başıma gelmiş ve Arçelik in böyle olaylardan hiç haberi yokmuş gibi davranıldı. Arçelik bana bu sayede yalancısın demiş. Oldu. Arçelik pişmanlıktır

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
16 Temmuz 2025 11:39
Yeni Çamaşır Makinemin Camı Patladı, Değişim Talebim Reddedildi
Sebahattin sonuçtan hiç memnun değil

Sebahattin
19 Ocak 2024 23:04
Şeyma sonuçtan çok memnun

Şeyma
20 Şubat 2024 16:26
"Arçelik ürünün arkasında durarak beni mutlu etti ürün yenisi ile değişim sağlanacak teşekkürler Arçelik 🌸"

Arçelik Kategorileri