Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
15 Mayıs 2024 15:18

Arçelik marka 2018 model buzdolabımızın buzluktaki lambası ve buzmatiği çalışmadığı için 444 0 888 numaralı çağrı merkezini aradık. Yetkili servise yönlendirildik ve teknik servis elemanı geldi. LED lamba çalışmadığı için onu çıkardı. Buzmatik çatlamış olduğu için onu da çıkardı. Parça için sipariş verdi ve 1050 TL ücret talep etti. Onay verdik; ancak, teknik servis elemanı ayrıldıktan sonra buzluğa yerleştirdiğimiz ürünlerin erimiş olduğunu fark ettik. Yetkili servisi tekrar aradık, geldiler ve buzdolabının çalışmadığını, gaz kaçağı olduğunu belirttiler. Ancak buzdolabı, servis ziyaretinden sonra bozuldu ve bizden 2 bin TL nakliye ve test ücreti talep edildi. Şu anda ürün evde çalışmıyor, yiyeceklerimiz eridi ve alt kısımda yiyecekler soğuk tutulmuyor. Mağduriyetimizin acil bir şekilde giderilmesini istiyoruz. Çağrı merkezini aradım, bizi tekrar yetkili servise yönlendirdiler ancak bir çözüm bulunamadı. Rica ediyorum, sorun neyse çözülsün.

Melike
16 Mayıs 2024 22:19
Arçelik Buzdolabı Servis Gittikten Sonra Bozuldu

Hala neden çözüm bulunmuyor tüm yiyecekler bozuldu yemek yeme düzenimiz de bozuldu haliyle! Acilen çözüm bulunmasını talep ediyorum

Arçelik Servis Hizmeti Ve Ücret İadesi Sorunu

Soner
08 Ocak 21:22
Arçelik Servis Hizmeti Ve Ücret İadesi Sorunu
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
11 Aralık 2024 11:18