Arçelik ABM 181D Bulaşık Makinesi Arızası!

27 Haziran 2024 14:45
Emre
Emre
26 Haziran 2024 15:54

Suyu mutfağa sürekli olarak boşalttı devre kartı yanmış

Melisa

Benim eski makinemde 25 senelik Arçelik di annem evlenirken almıştı bozulmadı da biz atarken sepeti kırıldı o sepet artık yok diye atmak zorunda kaldık yenisini de Arçelik alalım iyi olsun demiştik daha 1. Senesinde bozuldu kendi kendine

Melisa

Aynı makine bende de var geçen sene Haziran ayında almıştım hiç sorunsuz her gün kullandım dün gece de her zamanki gibi çalıştırdım telefonla konuşmak için odama gittim 1 saat sonra falan mutfağa gittim her yer sapsarı su içinde makinenin kapağından sular akıyor ama çalışmaya devam ediyordu dedim herhalde lastiğinde bir sorun oldu altına havlu serdim yerleri silip sonra hata kodu verdiğini fark ettim E01 su gitmiyor anlamına geliyormuş yan dairede de tadilat var herhalde giderler tıkandı dedim yorganı aldım boruyu çıkardım ki suyu boşaltsın yorganı yıkarım etraf batmadan ben çıkarınca boruyu biraz su verdi makinenin içine de baktım görüntüde su yok ama hata kodu 3 saat falan geçti duruyor bekleyeyim dedim sabah oldu 5,5 olayda saat 00 ile 1 sularında oluyor sürahiyi aldım içine su döktüm makinenin dedim acaba motoru mu tıkandı döktüğüm suyu 10 dakika içinde tamamen boşalttı tam bir gün geçti makinede hala aynı hata kodu var kullanamıyorum Arçelik'i aradım parçası bozulmuştur diyor şaka gibi

Arçelik Kategorileri