Arçelik 7103 He Çamaşır Makinesi Çürüme!

Arçelik 7103 He Çamaşır Makinesi Çürüme!
01 Nisan 2024 23:44

Arçelik 7103 model çamaşır makinemiz gizlice çürümüş ve makinenin kronik olarak çürüdüğü ortaya çıkmıştır. Arçelik, bu kusuru nedeniyle değişim yapmalıdır çünkü bir makine sağlıklı bir ortamda kendi kendine çürüyemez. Dönüşünüzü bekliyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakları'na başvuracağım.

02 Nisan 2024 10:16 (Şikayetten 10 saat sonra)
02 Nisan 2024 12:31

Çağır merkezinden arayıp, servis kaydı oluşturulması durumunda 400 TL ücret talep ettiniz, siz kusurlu ve kronik arızası olan bir ürünün arkasında olmak yerine bir de ücretmi talep ediyorsunuz? Tüketici Hakları'na başvurup gerekli işlemleri başlatacağım, Arçelik çamaşır makinesi almanın hata olduğunu bir kez daha anladım! Mağdurum ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Ücretsiz bir şekilde acilen.

03 Nisan 2024 11:51

Arçelik pişmanlıktır, bütün çamaşır makinelerinde kronik arızalar var ve arkasında durmuyor, bilginiz olsun benim ile hiçbir şekilde çözüm odaklı ilgilenilmedi, müşteri hizmetleri aradı oda servis gelsin 400 TL falan dedi kronik sorun ve kusurlu ürün üretip satmanın sonucu bu mu yani? Kesinlikle tavsiye etmiyorum!

17 Haziran 2023 20:21
Arçelik 7103he Çamaşır Makinesi Çürüme Sorunu
Osman sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 12:02

24 Kasım 2024 07:44

Arçelik Çamaşır Makinesi Siyah Lekeli Çıkarıyor

15 Mayıs 2024 16:36
Arçelik Çamaşır Makinesi Siyah Lekeli Çıkarıyor
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2025 01:14
arcelik-camasir-makinemde-paslanma-sorunu-ve-magduriyet-1.jpg