Arçelik 6555 X Bulaşık Sepeti Paslandı!

16 Aralık 2024 08:471.181

17 Aralık 2024 15:26

Arçelik 6555 X bulaşık Makinesi sepeti paslandığından dolayı buraya yazdım beni aradılar servis geldi 5 yıl yeni dolduğu için ücretli değiştirilebilir dendi ayrıca sepet alırsak servis ücreti alınmayacağını sepet almazsak çağrı merkezinde 500 TL denilen servis ücretinin 670 TL olarak alınacağını söyledi ben bunu gerçekten Arçelik gibi bir global markaya yakıştıramadım sorunum ücretsiz çözülmez ise Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım

15 Aralık 2024 21:39

Videosunu attığım Arçelik 6555x marka bulaşık makinesinin sepeti paslandı ben Arçelik ile ilgili bu sorunun çözülmesini istiyorum çünkü böyle büyük bir firmaya böyle bir şey gerçekten yakışmıyor

16 Aralık 2024 10:43 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

17 Aralık 2024 10:28

Müşteri iletişim merkezi ile görüştüm bana gelen servisin garanti bitmişse eğer ücretli olabileceğini söyledi ben böyle bir şey asla kabul etmiyorum çünkü sürekli ıslanan bir yerin bulaşık sepetinin asla paslanmaması gerekir bu yüzden mağduriyetimin ücretsiz bir şekilde giderilmesini istiyorum aksi takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım

Arçelik Çamaşır Ve Bulaşık Makinelerinde Temizlik Performansı Sorunu Ve Çözülmeyen Servis

Şeyda

Arçelik’ten 2020 yılında çeyizime aldığım ng 9123 çamaşır makinesi ve 6555 X bulaşık makinesini, evliliğim sonrası 2022’...

Arçelik 6555 Bulaşık Makinesi Sepetlerinde Erken Paslanma Ve Ücretsiz Değişim Talebi

Cihat
13 Kasım 2025 22:581.243

2019 yılında evlendiğimde Arçelik’ten bulaşık makinesi (6555 model), buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın ve ankastre seti...

23 Gündür Onarılmayan Bulaşık Makinesi Nedeniyle Mağduriyet Ve Değişim Talebi

Mutlu
13 Ağustos 2025 12:25770

21 Temmuz’da Arçelik 6555x model bulaşık makinemin kapağından su kaçırdığı için Arçelik müşteri hizmetlerine başvurdum. ...

Açılmamış Çeyiz Ürünlerimin Garanti Süresi Yeniden Başlatılsın Ve Kurulum Ücretsiz Olsun

Merve

Arçelik’ten yıllar önce çeyizim için bulaşık makinesi, ankastre, fırın ve davlumbaz aldım. Çeyiz ürünü olduğu için o dön...

Tümünü Gör
Arçelik Bulaşık Makinesine Acil Çözüm Bulunsun Lütfen!

Arçelik BulaşıkMakinesine Acil Çözüm Bulunsun Lütfen!

Mürsel
Arçelik Kapaklardaki Büyük Lekeler

Arçelik KapaklardakiBüyük Lekeler

Sevinc
Arçelik Bulaşık Makinesinden Cızırtılı Ses Geliyor!

Arçelik BulaşıkMakinesinden Cızırtılı Ses Geliyor!

Meryem
Arçelik Bulaşık Makinesi E02 Hatası

Arçelik BulaşıkMakinesi E02 Hatası

Oğuzhan
Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi Ve Servis Şikayetim!

Arçelik 6144 BulaşıkMakinesi Ve Servis Şikayetim!

Halil
Arçelik Yenisi İle Değişim İstiyorum!

Arçelik Yenisi İleDeğişim İstiyorum!

Adnan

Öne ÇıkanKonular