Fatma sonuçtan çok memnun

Arçelik 6055 Çalışmıyor, Program Takıldı!

26 Haziran 2024 12:27
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
“Merhaba, ikinci mesajımdan sonra tarafıma dönüş yapılıp, servis planlaması hemen gerçekleştirilerek, gelen servis çalışanları tarafından arıza giderilmiştir. Sonuçtan gayet memnunum. Çalışanların meslek ahlakı ve diyalog şeklinden de çok memnunum. Teşekkürler.🌺”

Arçelik 6055 uh bulaşık makinem var bir yıldır. Evin yazın kullandığımız odasında bulunduğu için yaklaşık ekimden beri çalışmıyordu. Dün ihtiyaç duyup çalıştırdım ama sabah gelip baktığımda erteleme 9 ışığının sürekli yanıp söndüğünü ve makinenin suyu tahliye etmediğini gördüm. İptal işlemi yapıyorum, ama değişiklik yok. Ne su alıyor, ne de veriyor. Hiçbir işlem yapmıyor. Elektriği kesiyor ve tekrar açıyorum yine hiçbir şey değişmiyor. Hortumunu da kontrol ettim. Yardımcı olabilir misiniz?. Evde kendim çözebilir miyim?

27 Haziran 2024 15:13 (Şikayetten 1 gün sonra)
Fatma
Fatma
09 Temmuz 2024 16:12

İbrahim
İbrahim

Bende de aynı sorun var. Nasıl çözdünüz. Evde kendim çözebilir miyim

Mahmut
Mahmut

Aynı sorun bizde de var. Herhangi bir çözüm buldunuz mu?

Hacer sonuçtan çok memnun

29 Aralık 2023 15:29