Televizyon Fabrika Ayarlarına Döndü, Çözüm Bulamıyorum!

Veysi
09 Kasım 2024 20:49

Fabrika ayarlarına döndüm ve kalanların hepsi gelmedi. Çok uğraştım ama olmadı. Nasıl yapılır, tarifi nedir? Bunun için ne gerekiyor? İki gün oldu, televizyon izlemiyoruz. Gerçekten çok uğraştım ama olmadı.

10 Kasım 2024 13:09 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Muhlis
Muhlis

20 gün önce 50 inç televizyon aldık Altus markasından güvenerek aldık ama maalesef beklediğimiz gibi çıkmadı servis gelip kurdu sonra televizyon ekranını değiştirirken ortada bir Delik olduğu fark etik Yemen servisi aradık gelip baktılar 2 3 gün içinde haber vereceklerini söylediler ama vermediler en sonunda gelip değişim olmayacak larını söylediler böyle bir şey ola bilir mı oo kadar para verdim ben mağdurum değişim istiyorum aksi takdirde heyete baş vurucagim böyle bir şey ola bilir mı güvenerek aldık arkadaşlarıma komşularıma Altus'un ne kadar hayal kırıklığı olduğunu asla güvenmez bir marka olduğunu söyleyeceğim

Cemalettin
06 Eylül 2023 13:47