Kocaeli Darıca Altus Servisi

Hilal
18 Mayıs 2024 10:54

Kocaeli Darıca Altus servisiyle yaklaşık bir aydır sıkıntı yaşıyorum. Böyle bir ilgisizlik görmedim daha önce. İki kere servis geldi ve bunun sonucunda makinenin arızasını kabul etmediler. Arayıp iade talebi de değişim talebi de kabul edilmemiştir deyip sanki ne haliniz varsa görün der gibi davranıldı. Randevu aldım iptal ettiler tekrar aldım iptal ettiler. Zorla aldığım üçüncü randevu da gelen servis ekibi farklıydı ve fabrika hatası olduğunu söylediler iade talebimizi sunduk ve tamam deyip gittiler. Beni iki gün önce arayıp fabrikadan henüz cevap gelmediği halde bana iade talebiniz kabul edilmedi denildi değişim olur diye söylediler. Artık uğraşmak istemediğim için kabul ettim ama fabrikadan henüz cevap gelmemiş bana bunu yalan söylemeleride ayrı bir terbiyesizlik. Kendi hataları olan ürünün iadesini talep etmem kadar doğal bir şey yok ama bu Darıca Altus servisi ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Şikayetçiyim sonuna kadar aldıkları paranın karşılığı olarak verdikleri hizmet son derece kötününde kötüsü. Makinedeki sesi video olarak çektim gene ikna olmadılar. Buraya o videoları ekliyorum. Makine ilk çalıştığından beri böyle. İlk iki kere Gelen servis buna normal dedi resmen. Sonrada teknisyenler için bir şey yapmadılar düğmelere basıp gittiler deyince kaç yıllık teknisyenler hakaret edemezsiniz falan deyip savunmaya geçiyorlar. Hakkımı arıyorum buraya o yüzden yazıyorum. Bu Darıca Altus servisi işini düzgün yapsın. Tüketici olarak çok mağdur durumdayım.

18 Mayıs 2024 12:55 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
05 Şubat 2024 19:38
Altus Çamaşır Makinesi Pişmanlıktır
Remziye sonuçtan hiç memnun değil

Remziye
09 Ekim 2024 11:06