Altus Klimanın Ekranında Termometre Yok

Mahmut
25 Temmuz 2023 13:52

Bir hafta önce Altus alk 1251 klima aldım. Montajı yapıldıktan sonra klimanın ekranında sıcaklık derecesi ölçen dijital termometre olmadığını gördüm. Servise sorduğumda bu özelliğin olmadığını söylediler.

Peki ben odanın kaç derece olduğunu nasıl bileceğim. Bu nasıl son teknolojiymiş anlamadım. Bende 20 yıl önce aldığım d*** klimada bile bu özellik var. Altus'un klimasını hiç beğenmedim açıkçası.

25 Temmuz 2023 13:44

Gecen hafta Altus alk 1251 klima aldım. Servis gelip montajı yaptıktan sonra klimanın ekranında oda sıcaklığını ölçen dijital termometre olmadığını gördüm. Servise sorduğumda bu özelliğin olmadığını söylediler. Ben odanın kaç derece olduğunu nasıl bileceğim. Bu nasıl son teknoloji anlamadım. Bende 20 yıl önce aldığım DemirDöküm klimada bile bu özellik var. Ben şahsen Altus'un klimasını hiç beğenmedim kimsede kullanmasın.

26 Temmuz 2023 15:10 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Tuncay sonucu yetersiz buldu

Altus Klimanın Sıcaklık Gösteren Göstergesi Yok

Tuncay
29 Ağustos 2024 15:34

Sıfır Altus Klimam Çalışmıyor!

Burak
22 Temmuz 2023 09:55