Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Altus (Arçelik, Beko) Çözülemeyen Ocak Izgarası Sorunu

Altus (Arçelik, Beko) Çözülemeyen Ocak Izgarası Sorunu
19 Mayıs 2024 14:58

Sıfır almış olduğum Altus ankastre setinin şubat ayında montajı yapıldı. Ürünün kullanımına başlanması ile ocak ızgarasında seviye eşitsizliği olduğundan ve bu sebepten tencerelerin ocakta tüm gözlerde tahterevalli gibi sallandığından destek hattına arıza kaydı oluşturuldu. Gelen servis sorunu onayladı ve fabrikadan yeni ızgara talebinde bulundu. İki hafta sonra yeni ızgara takıldı ama. Maalesef gelen ızgarada da aynı sorun vardı. Üretilen ızgaralar hatalı olduğu için sorun çözülemedi. Servis buna yapabileceğimiz bir şey yok dedi benim itirazım üzerine fabrikaya sorunu ilettiklerini 2 hafta içerisinde çözüm getirileceğini beyan ettiler. Aradan bir ay geçti ses yok servisi aradığında arızanın normal görülerek kapatıldığı bilgisine ulaştım. Tekrar arıza kaydı oluşturdum. Gene ses çıkmayınca destek ekibini aradığımda arıza kaydının kapatıldığını öğrendim. Bir daha kayıt oluşturdum. Servis yönlendirdiler gelen servis evin kapısına gelip telefon açtığı için lavaboda olmam dolayısı ile hemen kapıyı açamadım. Lavabodan çıktığımda aradım o adresten ayrıldığı için geri dönüş yapamayacağını fakat başka bir ark. Geleceğini tekrar kayıt açtırmama gerek olmadığını söyledi. Gelen giden olmayınca destek ekibini aradım meğer servis eve gelmeden ocağı görmeden olağan durum. Diye arızayı kapatmış. Tekrar kayıt oluşturmak istediler sorunun ızgara üretim hatası olduğundan servisin sorunu çizemediğini bana yetkili bir temsilcinin dönüş yapmasını istedim. Bu şekilde kayıt açılmasına rağmen hiçbir yetkili kisi aramadı. Şubat ayından mayıs ayına kadar gecen zaman zarfında bir ocak ızgarası için harcadığım zaman içler acısı. Reklamlarda Avrupa şampiyonu dünya markasi diye bahsedilen koc gurubu markaları daha ızgara sorununu çözemiyor. Bh nasıl bir dünya markasi? Yerli malı diye güvenerek arkasında koc gurubu var diyerek aldığım Altus ankastre seti ilk günden beri pişmanlık sebebim. Koc gurubunun bu çözüm üretememe sorununu tüm herkes ile paylaşacağım. Tüm çevreme ve sosyal medya kullanıcılarına elimden geldiğince bilgi vereceğim. Benim yaptığım hatayı yapıp bu marka ürünleri almamaları için.

altus-arcelik-beko-cozulemeyen-ocak-izgarasi-sorunu-3.pdf

27 Mayıs 2024 14:35

Arçelik, Beko, Altus (koc gurubu) hatalı ürettikleri ocak ızgarası sorununu çözemiyor. Tencerenin ocakta karıştırılırken tahterevalli gibi sallanmasını normal olağan durum diyerek arıza kaydını kapatıyorlar. Avrupa şampiyonu olduğunu iddia eden koc gurubu daha hatalı ürettiği ocak ızgara sorununu çözemiyor ve sonunda utanmadan bu duruma normal diyerek yani bizdeki kalite bu diyerek arıza kaydını kapatıyorlar. Kumtel'in kendi ocağında dokum ızgara ile değişim yaparak çözdüğü sorunu koskoca Avrupa şampiyonu Koç gurubu (Arçelik, Beko, Altus, Grundig vs) çözemiyor. Beyaz esya alıcıları iki değil 12 defa düşünmeliler bu markaları alırken. Ben çok pişmanım bundan gayri ne kendim koc grubundan bir ürün alırım ne bir tanıdığımın almasına izin veririm. Bu markalardan bu kalitesizlikle değil Avrupa, mahalle şampiyonu olursunuz ancak. Kalitesizlikte zirvedesiniz fakat, hizmet ve memnuniyette yerlerde demiyorum buraya dikkat. Çünkü yerin 7 kat altındasınız

Ek
1716809720656.altus-ankastre-seti-fatura.pdf
19 Mayıs 2024 17:03 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

21 Mayıs 2024 17:01

Avrupa ve Türkiye şampiyonu koc grubu kendi ürününün üretim hatalı icak ızgara sorununu çözmekten aciz. Günlerdir arıyorlar lakin en son çözüm getiremediklerini yapabilecekleri bir şey olmadığını bildirdiler. Bunun anlamı su biz kaliteli ürün üretmekten ve üretici hatalı üretilen ürünlerin sorunları çözmekten aciziz. Yerli malı diye alınan Arçelik Beko Altus Grundig vs koc gurubu hiçbir markanın ne yanından geçerim ne de bir tanıdığımı geçiririm. Ahirette sizlerden alacağım var koc ailesi. Sizler bizleri mağdur ediyorsunuz ya Allah ta hesap günü sizleri mağdur etsin. Terzi söküğünü dikemezmiş Arçelik ile Türkiye Beko ile Avrupa şampiyonuymuş. Sizden mahalle şampiyonu bile olmayacağı kanaatindeyim. Ankastre ocağa 3 kuruşluk kalitesiz hatalı üretim ızgara koymuşsunuz. Mevcutta üretilenlerde kalitesiz olduğu için fabrikadan aynı şekilde sorunlu geliyor. Sampiyon ya kalitesizlikte bir dünya şampiyonusunuz. Küçük sermayeli bir üretici markanın bile çözdüğü sorunu çözmekten aciz siniz. Beyaz esya alırken insanlar defalarca düşünerek alsınlar malin kalitesi bu. Koc gurubunda kalite demek, düşük kalite ürün üretimi demekmiş. Ayakta alkışlıyorum kaliteden uzak oluşunuzu.

Hakan
Hakan

Ahmet bey sorununuz çözüldü mü bende de aynı sorun var çözüldüyse yardımcı olabilir misiniz

Ahmet

Maalesef yeni getirdikleri ızgarada da aynı problem. Izgaraları üretim hatalı 2 defa değişti ama sorun hepsinde aynı. Çözülemiyor o şekilde kullanmak zorundayız anlayacağınız.

Meral sonuçtan hiç memnun değil

Altus Marka Ankastre Ocak Hatalı

Meral
26 Ağustos 2023 08:56
Altus Marka Ankastre Ocak Hatalı
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Ankastre Set Fırınında Sürekli Pişirme Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Mutlu