Hazal sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 13:03

Ziraat Bankası Troy kart avantajlarından faydalanmak için Troy kart aldım. Kartı hala teslim etmeyi beceremedikleri için sanal kart oluşturmak zorunda kaldım. 5000 TL üzerine elektronik sektöründe de geçerli 750 TL bankkart lira kampanyası vardı. Ona güvenerek Hepsiburada'dan normal şartlarda avantajlı olmadığı halde 5.423 TL lik alışveriş yaptım. Sektör elektronik yazdığı halde bana 300 TL üzerine 100 TL bankkart lira tanımlandı. Müşteri hizmetlerini aradım onlar da sektörün donanım ve yazılım göründüğünü o nedenle 750 TL tanımlanmadığını söylediler. Ama elektronik yazıyor. Ayrıca görüştüğüm yetkili bu sitelerde pos cihazlarının 2-3 saatte bir değiştiğini alışveriş yapmadan önce onlardan bilgi istememi önerdi. Şimdi biz her alışverişimizde sektör ne diye soracak mıyız? Ziraat Bankası taahhüt ettiği kampanyayı tanımlamamıştır. Madem işe yaradığı yok Troy kartınızın zaten göndermeyi de beceremediniz ne demeye aldım ben bu kartı zaten diğer kartımda da aynı bankkart lirayı kazanırdım. Aldığım üründe iptal ve iade olmadığı gerekçesiyle iptal de edemedim. Dolayısıyla iki taraftan da mağdur edildim.

22 Aralık 2023 13:24

Ziraat Bankası Troy kart avantajlarından faydalanmak için Troy kart aldım. 5000 TL üzerine elektronik sektöründe de geçerli 750 TL toplam 3.000 TL bankkart lira kampanyası vardı. Ona güvenerek Hepsiburada'dan normal şartlarda avantajlı olmadığı halde 5.540 TL lik alışveriş yaptım. Sektör elektronik yazdığı halde bana 750 TL bankkart lira tanımlanmadı. Bir önceki Hepsiburada alışverişimde de aynı şey oldu. Yine müşteri hizmetlerini aradım onlar da sektöre uygun olmadığı için 750 TL tanımlanmadığını söylediler. Ama ekte de göründüğü gibi elektronik yazıyor bende. Ziraat Bankası taahhüt ettiği kampanyayı tanımlamamıştır. Ziraat Bankası'nın bu uygulamasından çok rahatsız oldum. Her alışverişimde sorun yaşayıp sorunumu çözmek için buraya şikayet açmak zorunda değilim. Eğer sadece belli firmalarda geçerliyse belirtmeniz gerekiyordu kampanya koşulları sayfasında.

22 Aralık 2023 13:22

Ek
15 Aralık 2023 13:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Hazal
20 Aralık 2023 23:45

Beni bankadan arayan herhangi bir yetkili olmadı ancak eksik tutar tanımlandı. Teşekkürler.

Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Hazal
23 Aralık 2023 11:06
Ziraat Bankası'nın Taahhüdünü Yerine Getirmemesi
Ziraat Bankası'nın Taahhüdünü Yerine Getirmemesi
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası'nın Yanıltıcı Kampanya Koşulları

15 Kasım 2023 20:00
Özcan sonuçtan çok memnun

Özcan
30 Aralık 2023 22:14
"Puanım hesabıma yatırıldı. Teşekkürler..."
Ziraat Bankası Kampanya Karmaşası Ve Mağduriyetim
Özer sonuçtan hiç memnun değil

Özer
07 Aralık 2023 12:44