Ziraat Bankası Kredi Kartı 1 Ay İçinde 2 Kere Ekstre

21 Eylül 2024 15:46938

Ziraat kredi kartımla hesap kesim tarihi değişikliği yapmıştım 1 ay önce, diğer ay değişeceği söylendi. Eylül ayı ekstresi eski hesap tarihinde geldi ve ödedim fakat Eylül ayı bitmeden tekrardan ekstre kesilmiş. 1 ay içinde 2 kere ekstre kesildi. Düzeltilmesini istiyorum.

23 Eylül 2024 16:36

Ziraat Bankası çok ilgisiz sorun olduğunda hiçbir şekilde muhatap yok önce kredi kartımın internetten alışveriş sorunu vardı çözmediler iletişime geçen bile olmadı. Şimdi de 1 ay içinde 2 kere ekstre kesildi ve yine sorun için iletişime geçen olmadı müşteri memnuniyeti diye bir şey yok maalesef.

21 Eylül 2024 15:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Eylül 2024 23:41

Müşteri hizmetlerini aradığımda bu durumun normal olduğu söylendi nasıl normal olabiliyor 1 ay içinde 2 kere ekstre kesiliyor zaten 1 ay içinde bu kadar parayı ödeyebiliyor olsam kredi kartı mı kullanırım? Bu yanlışlığı düzeltin lütfen

25 Eylül 2024 13:37

Değerli Müşterimiz Sn. Batuhan Ö., Kredi kartı hesap kesim tarih değişikliğini 21.08.2024 tarihinde yapmış olduğunuz görülmekte olup, 1. ekstre eski tarihten, 2. ekstre belirlediğiniz tarihte kesilmiştir. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, T.C Ziraat Bankası A.Ş.

Tuğçe
Tuğçe
8 Aralık 2025 15:16

Geçen ayda 3-4 bin tl hesabımda cep harçlığı bırakmıştım kartım gecikmeye girdi diye üzerinde otomatik ödeme talimatı olmamasına rağmen o parayı bana haber vermeden çekmiş. Ziraat Bankası pişmanlık. Hayır kartım gecikmeye girse ne maaş müşterisiyim kaçma şansım yok. Belki 3 ay ödeme yapmayıp yapılandırmak isteyeceğim bu hakkımı bile elimden aldılar.

Ekstre Tarihi Karışıklığı: Ziraat Bankası Genç Kart

Nagihan
4 Aralık 2024 21:016.755

Ziraat Bankası genç kart sahibiyim Her ayın 2sinde ekstrem kesiliyor. 10 gün sonrası da son ödeme tarihim oluyordu. Hesa...

Aynı Ayda İki Kez Kredi Kartı Ekstresi Kesilmesi Sorunu

Niğmet
29 Mayıs 2025 16:45422

Ziraat kredi kartı ekstre tarihimi değiştirdim. İlk ekstre eski tarihte geldi ve ödedim. Ancak ikinci ekstre aynı ay içi...

1 Yorum

Ekstre Günü Değişikliğinde Bilgilendirme Eksikliği Ve Beklenmedik Borç Yansıtılması

Aleyna
15 Mayıs 2025 14:061.208

Ziraat Bankası'ndaki kredi kartımın ekstre gününü değiştirdim lakin bana bir ay içerisinde 2 kere ekstre kesildi ve bunu...

1 Destek

Ziraat Bankası İzinsiz İşlem Yapılması!

Ziraat Bankasıİzinsiz İşlem Yapılması!

Çağla
Ziraat Bankası Kredi Kartım 2 Haftadan Fazla Süredir Acentede Olmasına Rağmen Gelmedi!

Ziraat BankasıKredi Kartım 2 Haftadan Fazla Süredir Acentede Olmasına Rağmen Gelmedi!

Tunahan
Ziraat Bankası Zeynep Kamil Şubesinden Şikayetçiyim!

Ziraat BankasıZeynep Kamil Şubesinden Şikayetçiyim!

Emine
Ziraat Bankası Çalışanların İlgisizliği Ve Duyarsızlığı