Ekstre Tarihi Karışıklığı: Ziraat Bankası Genç Kart

04 Aralık 2024 21:01

Ziraat Bankası genç kart sahibiyim Her ayın 2sinde ekstrem kesiliyor. 10 gün sonrası da son ödeme tarihim oluyordu. Hesap kesim tarihini ayın 20 si olarak değiştirmiştim bir sonraki ay için planlama gözüküyordu ama uygulamada aynı ay için hesap kesim tarihi gözüküyor. Nasıl olur da aynı ay içinde iki ekstre kesebiliyorlar anlamıyorum. Ben ekstre tarihini bir sonraki ayın 20 sinde kesilecek diye ona göre planlama yapmıştım hesap kesim tarihini şu an her ayın 3 ü olarak değiştirdim Ocak ayının 3 ü olarak işlem kabul edildi ama sistemde düzeltilmedi. Ekstre borcumu ödeyemeyeceğim ve benim açımdan büyük bir sıkıntı oluşacak. Acilen bu hatanın düzeltilmesini istiyorum.

05 Aralık 2024 13:39

1733382349507.screenshot-2024-12-04-19-42-49-462-comziraatziraatmobil.jpg
05 Aralık 2024 10:04

ekstre-tarihi-karisikligi-ziraat-bankasi-genc-kart-2.jpg
ekstre-tarihi-karisikligi-ziraat-bankasi-genc-kart-1.jpg
04 Aralık 2024 21:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

02 Aralık 2024 12:40

Ekstre Kesim Tarihindeki Gecikme Nedeniyle Artan Borç Ve Mağduriyet

09 Ekim 2025 19:58
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Kredi Kartı 1 Ay İçinde 2 Kere Ekstre

21 Eylül 2024 15:46