Yves Rocher Yüz Kremi Silgi Tozu Gibi Dökülüyor!

19 Şubat 2024 00:38

Normal ve kuru ciltler için yoğun nem bakımı hydra vegetal kreminin 75ml ve 30 ml olanını aldım. Fakat kullandıktan sonra cildimde yanma ve ayrıca hemen ardından silgi tozları gibi pütür pütür dökülmeler olmaya başladı. Denemek için birkaç kez denedim fakat ilginçtir ki daha yüzüme sürmemden 2 dakika sonra krem pütürcükler şeklinde yüzümden dökülmeye başladı. İlk başta cildim soyuluyor sandım ama hayır resmen silgi tozu şeklinde döküldü. Büyük bir umut ve güvenle aldığım kremden bunu görmek korkunç bir hayal kırıklığına uğrattı. Kremlerin iade alınmasını acilen istiyorum. Bu şekilde kullanılması imkansız üstelik bu durumun cildimle hiçbir alakası yok. Böyle bir hayal kırıklığı inanılmaz. Korkudan ve firmaya güven eksikliğinden dolayı el kremini bile açıp kullanmaktan korkuyorum acilen iade talep ediyorum.

19 Şubat 2024 11:12 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri Hizmetlerimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri Hizmetleri

20 Aralık 2023 19:08

29 Kasım 2024 00:16
Yves Rocher Hydra Vegetal Kremi: Soyulma Sorunu
Yves Rocher Hydra Vegetal Kremi: Soyulma Sorunu

05 Ocak 01:17
Yves Rocher Hydra Vegetal Yüz Kremi İle Alerjik Reaksiyon
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 14:48
Yves Rocher Kategorileri