Soner sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi'den Adaletsiz Kredi Kartı Yapılandırma

08 Ekim 2024 11:24

Yapı Kredi Bankası kredi kartı yapılandırma sorunu. BDDK'nın 60 ay vadeli kredi kartı yapılandırma kararına karşın yapılandırma yapmıyor, gecikmeye düşmüş olmam gerekiyormuş. Normal yapılandırma yapmayı teklif ediyorlar. 68 bin TL'lik borcuma 24 ay vadeli %6.05 oranı teklif ediyorlar. 68 bin TL'lik borcumu 168 bin TL olarak geri ödememi istiyorlar. Yıllardır maaş müşterisiyim. Ödemelerimi düzenli yaparım, artık ödeyecek durumum kalmadı. Bu yasadan yararlanmak için illa borcuna sadık olmayan, ödeme yapmayan, borç takan biri mi olmalıyız? Yıllarca boşuna mı yüksek faizlerden ödeme yaptık? Şikayet oluşturduğum halde kâle alınmadı. İlla biz de borcumuzu ödemeyelim mi? Artık borçlarımı ödemeyeceğim çünkü o profildeki müşterileriniz bizlerden daha iyi. Sizin için onlar 3.11 faiz öderken benden 6.05 faiz almak istiyorsunuz. Bu tamamen saçmalıktır.

Nahit
Nahit

Yapı Kredi kadar vicdansız var mı ben yapılandırma yapacağım. Diyorum tarihi geçti diyor 1 eylülden önce başvuru yapmam lazım diyor borcumu ödeyemem diyorum biz bir şey yapmayız diyor. Bir de çok yükse faiz alıyor. Bu bankadan kurtulmak lazım. Ben borcumu ödemeyeceğim kaybedecek bir şeyim yok zaten ödemeye kalkıyoruz ellerinden geldiği kadar zorluk çıkarıyorlar

Erkan
Erkan

Yapı Kredi Bankası ile ne kadar çalışırsanız çalışın kendi müşterim eski müşterim diye bir ayırım yapmıyor bu insan zor duruma düşsün de daha fazla nasıl yolabilirim derdin de hiçbir zaman yerli ve milli bir banka olamadı varsa yoksa yüksek faizle çok para kazansın

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Borcumu Kısa Vadede Düşük Faizle Kapatamıyorum

22 Ağustos 2025 12:31
Cengizhan sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası'nda Yapılandırma Sorunu Ve Yasal Hakların Engellenmesi

05 Kasım 2024 12:42
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi'nin Kredi Kartı Ödeme Vadesi Sorunu

30 Ekim 2024 19:59