Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Ses Problemi Ve Çözüm Talebi

12 Ocak 2024 00:03

Vestel Flora Doğa 12 BTU klimam sesli çalışıyor. Bu normal olamaz, çünkü daha önce böyle bir ses yoktu. Anlamadım, bir anda sesli çalışmaya başladı. Gerçekten çok kötü ve rahatsız edici bir ses. Evimizdeki bütün beyaz eşya grubu Vestel marka ve şükürler olsun hiçbir sorun yaşamadım. Ancak klima beni hiç memnun etmedi, çünkü çok kötü bir sesle çalışıyor. Elini koyduğumda susuyor, çektiğimde ise yine sesli çalışmaya başlıyor.

10 Şubat 2024 16:20

Vestel 1200btu klima ses problemi hala devam ediyor servis kaydı oluşturduk bugün 10/02/2024 cumartesi servis gelip bir parça taktı sesten dolayı ses tekrar çıkarsa cihaz değişim olması gerekiyor dedi pazartesi fabrikayla görüşeceğim dedi lütfen cihazımın değişmesini istiyorum 1 aydır parça bekliyoruz ve değerlendirme aşamasında diye bütün ev cihazlarım Vestel klima daha sıfır ama bu sorunları yaşıyorum ve başka işlem yapılmadan cihazımın değiştirilmesini istiyorum lütfen yardımcı olun

12 Ocak 2024 10:37 (Şikayetten 10 saat sonra)

10 Şubat 2024 16:14

Hakan
07 Aralık 2024 22:36
Vestel Klima Gürültü Problemi
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Sesli Çalışma

Hüseyin
20 Aralık 2023 17:48

Murat
29 Ocak 2025 12:57
Vestel Klima Gürültü Sorunu Ve Güvenlik Endişesi
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
25 Temmuz 2024 11:39