Osman sonuçtan çok memnun

19 Mart 2024 18:28
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Seda hanıma ilgi ve alakası sebebiyle çok teşekkür ediyorum. Müşteri memnuniyeti için sabırla süreci yürütmekte ve sonuçlandırmaktadır. Başarılarının devamını diliyorum.”

3 yıl önce aldığım cmı 9710 Vestel çamaşır makinesi bozuldu. 10 yıl ömür biçilen makine 3-4 yılda bozuldu. Benim mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini, ücretsiz olarak makineyi misli ile değiştirilmesini veya ücretsiz tamir (bakım, parça değişim) yapılmasını rica ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim.

20 Mart 2024 11:30 (Şikayetten 17 saat sonra)

21 Mart 2024 16:10

Vestel marka çamaşır makinesi aldığıma pişman olduk, en az 10 yıl kullanılması gereken ürün 3-4 yılda bozuldu. Garanti de makinede bitti!... Yönlendirilen yetkili servis bugün geldi ve arıza için 7.500TL hesap çıkarttı. Bu rakamı kabul etmiyorum. Ürünümün yenisi ile değiştirilmesini veya ücretsiz onarılmasını (parça, işçilik ve servis ücreti alınmaksızın) istiyorum. Hiçbir tüketici satın aldığı beyaz eşyasının 3 - 4 yıl içinde bozulacağını düşünmez. En az 10 yıl ve üzeri süre kullanırım düşüncesiyle satın alınan bu ürünün garantisi biter bitmez bozulması kabul edilir gibi değildir. Kaldı ki; makine ilk kurulum yapıldığından berri sesli çalışmaktadır. (aldığımızdan berri memnun kalamadık) Makine çok gürültülü ve sarsıntılı çalışmasının haricince yerinde durmamaktadır. Yerli malı diye tercih ettim, ilk kurulum ile hayel kırıklığı yaşadık, idare etmeye çalışıyorduk, fakat şimdiki arıza çekilir gibi değil, lütfen mağduriyetimi giderin.

26 Mart 2024 17:05

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi: Beklentilerin Altında Performans Ve Yüksek Onarım Maliyeti

Özkan
30 Aralık 2024 10:32
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
18 Aralık 2023 22:09

Mecnun
11 Eylül 2023 15:34
Sema sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2025 18:45
Vestel Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalı, Değişim Ve Ek Garanti Mağduriyeti
Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Şafak
19 Nisan 2024 17:13