Osman sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet'e Ne Oldu?

Osman
20 Şubat 2024 16:36

Aylardır TurkNet’in binamıza altyapı çekmesini bekledik. Yan binalarımızda mevcut olan altyapı için ne zaman çağrı merkezini arasak bölgede altyapı yok 1 hafta sonra 10 gün sonra arayın denilerek oyalandık.

En sonunda bölgede çalışma yapan teknik bir ekibe denk gelince altyapıyı binaya hızlı bir şekilde çektiler

Fakat binada mevcut olan ve sinyal alınan altyapıyı daireme 15 gündür çektiremiyorum. TurkNet'in kendi altyapısı olan gigafiber altyapısı binamda hazır olmasına rağmen çağrı merkezi binada altyapı yok diyerek yardımcı olmuyor.

Daha kötüsü eskiden oldukça kibar bir şekilde yardımcı olan çağrı merkezinde şimdi daha dinlemeden biz yardımcı olamıyoruz diyerek kapatıyorlar. Çağrı merkezinde müşteri yetkilisine ulaşmak ise ayrı bir dert.

Konuyla ilgili sizi arayacaklar dedikleri kişilerde arayıp altyapı sorgulaması yapıyor ve binada altyapı gözükmüyor diyerek kapatıyorlar.

Tekrar ediyorum binada gigafiber altyapısı mevcut ve sinyal var. Sıkıntı daireme alabilmek için bu altyapının görünmemesi

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 23:47

Atakan
08 Temmuz 2023 19:07
TurkNet Temsilciler Ve Altyapı. Karşımdaki Evde Giga Bende 30
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet Gigafiber Altyapısı Binama Ulaştırılamıyor, Destek Ekibi Yetersiz Kaldı

02 Temmuz 2025 18:06

TurkNet Gigafiber Altyapısı Bir Aydır Aktif Edilmiyor

Turgut
26 Nisan 2025 13:07
TurkNet Gigafiber Altyapısı Bir Aydır Aktif Edilmiyor
Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Erdinç
05 Kasım 2024 14:30