Mert sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet Günlerdir Bağlanmayan İnternet.

26 Mayıs 2024 03:43

Yeni eve taşındığım için TurkNet'e geçiş yaptım. İnternetimin 2 gün içinde bağlanacağını söylediler fakat günlerdir ne gelen var ne giden. Kurulum yapılacak deyip ekstra ücret alırken sorun yok, Türk Telekom'dan gelecekler deyip öylesine modeme bakıp ek ücretleri alırken de sorun yok, ama internet bağlanmaya gelince kimse ortada da yok. Böyle saçmalık görmedim günlerdir her şeyim bağlanmış tamam internet ışığım kıpkırmızı. Bütün işlerim aksadı ve daha başlangıçta böylelerse devamında ne olacak bilmiyorum. İnterneti kullanmadığım günler için ödeme de yapmak istemiyorum, kurulumla ilgili de hiçbir şey yapmadılar ona da ödeme yapmak istemiyorum. Kurduğum modemi de çıkarıp ortalığı karıştırdılar sadece. Çok kötü bir hizmet sunuyorsunuz TurkNet.

Mert
29 Mayıs 2024 10:56

Hala internete erişimim yok. Arıyorlar ekipler geldi mi diye bana soruyorlar. Böyle kötü bir hizmet ben görmedim. İnternetimin neden gelmediğiyle ilgili bilgi de vermiyorlar. 25 tane randevunuz alındı diye mesaj geldi fakat ne gelen var ne giden. Şehrin tam merkezinde oturuyorum. Daha merkezi bir yeri yok ve ilçelerde 2 günde açılan internet her şeyim kurulu olmasına rağmen 10 gündür açılmıyor. Biriniz de işinizi doğru düzgün yapın şu ülkede.

Mert
30 Mayıs 2024 13:09

İnternetim hala gelmedi, yüzlerce kere randevunuzu aldık diye aynı mesajı atıp uykumuzu kaçırdılar. Üstüne üstlük 1 dakika bile kullanmadığım internet için 599.9 TL fatura çıkarmışlar. İçinde vermedikleri hizmet bedeli de var. Asla ödeme yapmayacağım. Bütün görüşmelerim ve yazışmalarım kayıt altında. Her türlü hukuki yola baş vurabilirim. Benim çevremde de bundan sonra hiç kimse TurkNet denen firmayı tercih etmeyecek emin olabilirsiniz. Aşırı kötü bir hizmet anlayışınız var. Aşırı kötü bir markasınız. Sizi tercih ettiğim için çok pişmanım. Umarım bir an önce aktif olarak iş yapamaz ve kapanırsınız. İnsanlar bu sayede sizin gibi işbilmezler yüzünden işini gücünü aksatmaz.

Kerem
09 Nisan 21:16

Kurulum Sonrası İlgisizlik Ve İnternet Bağlantısı Sorunu Yaşıyorum

Asiye
08 Temmuz 11:30
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
02 Eylül 2023 20:21
Vahap sonuçtan hiç memnun değil

Vahap
13 Şubat 2024 13:28
TurkNet Kurulum Karmaşası Ve İletişim Sorunları
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
25 Temmuz 2024 16:06