Alper sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'un 1 Aydır Siparişim Kargoya Ve Sorularıma Yanıt Vermemesi

Trendyol'un 1 Aydır Siparişim Kargoya Ve Sorularıma Yanıt Vermemesi
11 Aralık 2023 02:40

16 Kasım 2023 tarihinde Trendyol üzerinden, Trendyol man markası üzerinden verdiğim sipariş hala kargoya verilecek olarak gözüküyor. Trendyol'un ne yazık ki canlı destek hattı bulunmadığından 22 Kasım 2023 tarihinde Trendyol asistana yazdım ve siparişi kargoya vereceklerini yazdılar. Üstünden 6 gün geçmesinin ardından 28 Kasım tarihinde tekrar satıcıya yazdığımda; Eğer beklemek istemezsem siparişimi iptal edebileceğimi söylediler. Yani bu cevabı gerçekten beklemiyordum ve inanılmaz geldi bana. Ancak bekleyeceğimi ve en kısa sürede kargoya vermelerini istedim.
Aradan 6 gün geçmesine rağmen kargom verilmedi ve tekrar sakin bir tüketici olarak bekledim ve 8 aralıkta tekrar yazdım artık Trendyol cevap verme nezaketini bile göstermiyor.
Güvenerek Trendyol markasından ürün alıyoruz ve parasını verdiğim ürün 1 Aydır gelmiyor, gelmeyi geç kargoya bile verilmedi. Trendyol artık bana cevapta vermiyor bu işin sonu nereye giderse gideceğim gerçekten. Müşteriye bile cevap vermemeniz çok kötü bir durum. Bir şey yapmasak paramızın üstüne yatacaksınız resmen!

Emir

30 kasımda bende 3 parça Trendyol satıcılı sipariş verdim. Hala ürün kargoya verilmemiş 1-2 mesajıma ancak cevap verdiler. Diğer mesajlarıma bakmadılar bile. Cidden bende sizin gibi sorun yaşıyorum

Trendyol Curve Satıcı Şikayet

Zeynep
14 Aralık 2023 16:25
Trendyol Curve Satıcı Şikayet
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Burçin
05 Aralık 2023 21:21
Engin sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 21:57
Trendyol Resmen Beni Akıl Almaz Şekilde Mağdur Etti!
Trendyol Resmen Beni Akıl Almaz Şekilde Mağdur Etti!
Trendyol Kategorileri