Extrem sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Ürün Haksız Yere İhtilaflı Ekipler Yüzünden İade Onayı Gerçekleşiyor

13 Aralık 2023 08:50

Onaylanma tarihi: 9 Aralık 2023 12:07 (iade ihtilaflı paket olarak onaylandı) sebep: gönderdiğim ürün kusurlu değil
satıcı açıklaması:üründe herhangi bir kusur bulunmamaktadır. Video da görüldüğü üzere ürün çalışmaktadır. Ürünün paketi açılmasından sıfır olmaktan çıkıp ikinci ele düşmesinden dolayı iadesini ret talep ediyorum.

Trendyol onay nedeni:cezasız onay Trendyol açıklaması:
değerli iş ortağımız, sizin ve müşterimizin beyanlarını, göndermiş olduğunuz görselleri inceleyerek değerlendirdik. Ürün için ilettiğiniz görsellere istinaden ürünün kusurlu olmadığı ispatlandığı için iadesi müşteri memnuniyeti kapsamında cezasız onaylanmıştır. Bol satışlı günler dileriz. Trendyol destek ekibi.

Yazık günah ürün elektronik ürün paketinden açılıyor ve ürün çalışıyor bu açılmış ürünü kime satacağım. Satıcıları bu kadar mağdur etmenize hakkınız yok ürünün paket açılışı istiyorlar ben satıcıyım alıcı değil ürünü müşteri yollamış paket açılışı yapsam ne olacak? Analize gitmesi gerekiyor ürün gitti videosunu attım ürün cezasız onaylandı. Diğer aynı ürünlerden 4'ü şu an analizde. Ama biri cezasız onaylandı geri dönüşü olmadığı için benden kargo açılışı istiyorlar. Yanlış yaptığınız işi ört bas etmek bu diğer ürünlerde niye istemiyorsunuz? Ben alıcı değilim ki kargo açılışı olsun satıcıyım ürün geldi elime denemem gerek. Bununda videosunu size attım kargo açılışı yapsak ne olacak? Bahane ve örtbas bu ihtilaflı ekipler böyle hakkımızı yok sayıyorsa yazıklar olsun.

12 Aralık 2023 19:21

Hatanız yüzünden olayı örtbas etmeyin lütfen. Hepsiburada da böyle bir olay yok kalitenizi bu yüzdende düşürmeyin. Ürün geldikten sonra açılış videosu istemeniz o kadar saçma ki ürün elektronik ürün analize gitmeden denemeden açılış videosunun ne önemi var? 4 aynı ürün için istemediler bu ürün cezasız onaylandığı için geri dönüşü olmadığı için bahane sunmanıza örtbas etmenize gerek yok.  ürün açılış video su yaptıktan sonra değiştiremeyeceğimin garantisi yok mu ben satıcıyım alıcı değil video kaydın da çalıştığına dair kanıt var sadece ürün elektronik ürün paketi açılmış onaya eliniz mi tıkladı bilmiyorum ama hatanız insanı sizinle çalışmaktan o kadar soğutuyor ki. Talep numarası: d3567d9b bu şekilde notta düştüm bir durum gerçekleşme buraya yazmam ama gerçekleşse bile satıcıları mağdur etmeye devam ederler

13 Aralık 2023 17:14

Hala aynı şekilde haklı gibi savunuyorlar örneğin dedikleri gibi foto video çektim gelen ürün için açılış olarak o ürünü benim sonrasında değiştiremeyeceğimin garantisi var mı? Ürün analize gitmesi gerek o ara o ürünü değiştirebilirim sizi yine kandırabilirim yani, yanlış yaptığınız durumu örtbas etmeye çalışmanız o kadar yazık ki ben Trendyol'un 3 kuruşa kalması beni çok üzdü ki.  Yazıklar olsun.!

29 Haziran 2023 08:54
Trendyol İadeleri Otomatik Onaylıyor
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 14:24
Trendyol'da Satıcı Olmak
trendyolda-satici-olmak-2.pdf
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 01:32

12 Aralık 2023 19:18