Nurşen sonuçtan hiç memnun değil

Nurşen
10 Ocak 2024 18:25

Trendyol'un ve Hepsiburada'nın uygulamasından biletleri satılan şanslı çekiliş için yüzlerce bilet aldım. Sadece bir ürüne 70-80 bilet aldığım bile oldu. Çıkmayabilir şans sonuçta. Ancak çekilişleri canlı takip ediyorum ve araba çekilişi yapıldıktan sonra izleyicilerden müsaade istiyoruz diyerek ekranı kesiyorlar. Nereden bileceğim ben o arada çarklara hile katılıp katılmadığını. Etrafımda bir kişiden bana da şu çıktı diye de duymadım. Ayrıca kafalarına göre bazı çarklara bazı sayıları atmıyorlar. Mesela ilk çarka sadece 0 1 ve 2 numaralarından ikişer tane attılar geçen, e yani o zaman diğer numaralarla başlayan biletler otomatik eleniyor mu. Çekilişlerin ekranın kesmeden daha net ve daha şeffaf yapılması gerek. Zaten Milli Piyango özelleştiğinden beri kimseye bir şey çıktığını duymadım, güven sıfır.

profile profile profile

Sevket

Ne güzel demişsiniz güven sıfır diye. Ben de size sormak isterim. Hal böyleyken neden hala paranızı kaptırıyorsunuz?

Nurşen

Sanane kardeşim. Milli Piyango idaresi işini yapsın. Ben 100 lira kaybederim benim için küçük para sayılır başkası için büyük para olur. Sistemden çıkmaktansa sistemin düzeltilmesini dilerim. Kafamı kuma mı gömeyim.

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
29 Ocak 18:05
Çekilişlerde Şeffaflık Sorunu
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
23 Ekim 2023 10:33